کد خبر: 4013063
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳

دوره آموزش سامانه جامع اسکان اضطراری در کرمان برگزار شد

دوره آموزش سامانه جامع اسکان اضطراری در کرمان برگزار شد معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان از برگزاری دوره آموزشی سامانه جامع اسکان و تغذیه اضطراری در مواقع بحران در استان کرمان ویژه 94 نفر از پرسنل حوزه معاونت امداد و نجات خبر داد.

دوره آموزشی سامانه جامع اسکان و تغذیه اضطراری در کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان، محمد امیرخانی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اهمیت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بیان کرد: با توجه به امکانات موجود و نیاز به الکترونیکی‌سازی فرم‌های کاغذی و روش دستی امداد به خانوار آسیب دیده؛ دوره آموزش سامانه جامع اسکان و تغدیه اضطراری در مواقع بحران در استان کرمان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی ویژه 94 نفر از پرسنل حوزه معاونت امداد و نجات از سراسر استان با حفظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت منطقه‌ای و به میزبانی شهرستان‌های رفسنجان، کرمان، جیرفت، بم، سیرجان و ماهان برگزار شد.

امیرخانی اظهار کرد: سامانه جامع اسکان و تغذیه اضطراری(در مواقع بحران)، مشتمل بر ماژول‌های نرم‌افزاری با رویکردهای ایجاد زیرساخت جامع اطلاعات، برنامه‌ریزی سناریوی موجودی و فرماندهی و کنترل عملیات است.

انتهای پیام
captcha