کد خبر: 4013128
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
از سال ۱۳۹۲ تاکنون؛

۱۰۰۰ مسجد در مناطق محروم شمال‌غرب کشور ساخته شده است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) گفت: از سال ۱۳۹۲ تاکنون بیش از هزار مسجد در مناطق محروم مناطق‌شمال غرب کشور توسط معاونت محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ساخته شده است.

احمد جلیلی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، نخستین همایش نکوداشت نماز در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با حضور حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی و امام‌جمعه ارومیه در ۲۳ آبان برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی در این مراسم با اشاره به این که همه عالم هستی در حال تقدیس خداوند متعال هستند، اظهار کرد: خداوند این اجازه را به بندگان خود عنایت کرده که همراه با همه موجودات توفیق عبادت او را پیدا کنیم و باید این مهم را به عنوان یک نعمت بزرگ الهی قدر بدانیم.

حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی افزود: امام علی(ع) در نهج البلاغه نماز را مایه تقرب الهی دانسته‌اند چرا که گناهان انسان را مثل برگ‌های پاییزی می‌ریزد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد ستاد اقامه نماز در این قرارگاه داد و گفت: ۷۵ تن از روحانیون اعزامی در مقرهای مرزی سپاه در مناطق شمال غرب مستقر شده اند و مشغول ترویج مبانی اسلامی هستند.

حجت‌الاسلام احمد جلیلی افزود: از سال ۱۳۹۲ تاکنون بیش از هزار مسجد در مناطق محروم مناطق‌شمال غرب کشور توسط معاونت محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ساخته شده است.

خبرنگار: سمیرا محمدی

انتهای پیام
captcha