کد خبر: 4013968
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹
آیت‌الله عاملی:

پیشرفت مدرسه معارف اسلامی در گرو پرورش نیروهای پرورشی و معلمان

نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه اردبیل، گفت: پیشرفت مدرسه معارف اسلامی با نیروهای پرورشی و معلمان، امری ممکن و شدنی است.

آیت الله سیدحسن عاملی امام جمعه اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، امام جمعه اردبیل، 26 آبان‌ماه، در دیدار با مسئولان در اردبیل، اظهار کرد: از اینکه استان اردبیل را به عنوان پایلوت راه‌اندازی مدارس معارف انتخاب کرده‌اید، در این راستا بایستی اهداف و مقصد مشخص شود و خیلی حساب‌ شده حرکت و اقدام کنیم وگرنه در آینده نتیجه خوبی را نخواهیم گرفت.

وی ادامه داد: یکی از راهکارهای اصلی برای پیشرفت مدرسه معارف اسلامی و فرهنگ کشور، نیروهای پرورشی و معلمان هستند که این افراد نقش بسزایی در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان داشتند که این یک رکن اصلی در آموزش و پرورش است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند قراردادی مبنی‌بر تربیت نیروهای پرورشی با آموزش و پرورش منعقد کند که در این صورت هم به آموزش و پرورش و هم به فرهنگ کشور کمک بزرگی خواهد شد.

سیدحامد عاملی، استاندار اردبیل نیز در این باره اظهار کرد: بایستی از نیروهای متخصص و متعهد برای تربیت دانش‌آموزان استفاده شود و برای اینگونه مدارس نیز جذابیت‌های خاصی پیش‌بینی شود تا بتواند داوطلب کافی برای تحصیل جذب کند.

وی بیان کرد: ایجاد و راه‌اندازی مدارس معارف اسلامی در سطح استان جزو اولویت‌های اساسی و مهم برای ما بوده، تا بتوانیم یک نسل سالم، مؤمن و متعهد را تربیت و تحویل جامعه اسلامی دهیم.

انتهای پیام
captcha