کد خبر: 4015191
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷

بسته خبری پلیس اردبیل از دستگیری‌های اینستاگرامی

رئیس پلیس فتا استان اردبیل از دستگیری شخصی که با راه‌اندازی صفحه اینستاگرامی اقدام به تبلیغ و فروش کالا‌های ممنوعه در شهرستان پارس‌آباد کرده بود، خبر داد.

بسته خبری پلیس اردبیل از دستگیری‌های اینستاگرامیبه گزارش ایکنا از اردبیل، علی قهرمان طالع، رئیس پلیس فتا استان اردبیل، یکم آذرماه، گفت: در پی رصد و پایش فضای مجازی توسط تیم رصد در شهرستان پارس‌آباد، مشخص شد اشخاصی با ایجاد صفحه اینستاگرامی اقدام به تبلیغ و فروش اجناس ممنوعه و قاچاق می‌کنند که موضوع جهت رسیدگی در دستورکار افسران قرار گرفت.

وی ادامه داد: بلافاصله با تشکیل پرونده و انجام اقدامات پلیسی یکی از متهمین دستگیر و در بازجویی اعلام کرد که کارت بانکی خود را در ازای دریافت سود به یکی از دوستانش واگذار کرده و هم اکنون از موقعیت و محل سکونت او هیچ گونه اطلاعاتی ندارد.

قهرمان طالع اظهار کرد: پس از تجمیع اطلاعات به دست آمده، مامورین پلیس فتا در یک عملیات غافلگیرانه متهم اصلی را به همراه تجهیزات دستگیر و با کامل کردن پرونده در اختیار قانون قرار دادند.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل، تاکید کرد: کاربران فضای مجازی هوشیار باشند و به هیج وجه اقدام به راه اندازی کانال، گروه و صفحه در محیط اینترنت برای تبلیغ، خرید و فروش کالا‌های قاچاق و ممنوعه ننمایند که در صورت مشاهده برابر قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد، همیاران پلیس فتا می‌توانند گزارشات خود را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir قسمت مرکز فوریت‌های سایبری و یا تماس با شماره ۰۹۶۰۸۰ اعلام نمایند.

انتهای پیام
captcha