کد خبر: 4016816
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲

ریشه های عمیق اعتقادی نهضت میرزا کوچک در جامعه نهادینه شود

ریشه های عمیق اعتقادی نهضت میرزا کوچک در جامعه نهادینه شود استاندار گیلان، سردار جنگل را اسطوره مبارزه با استبداد و استعمار دانست و گفت: باید اقدام انقلابی میرزا کوچک خان جنگلی که ریشه های عمیق اعتقادی دارد را برجسته و در جامعه نهادینه کنیم.

نشست بزرگداشت سالگرد شهادت میرزا کوچک

به گزارش ایکنا از گیلان، اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز، هفتم آذرماه در جلسه هماهنگی برگزاری سالروز شهادت میرزا کوچک و شهدای روحانی استان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در گیلان برگزار شد؛ با قدردانی از اهتمام برگزارکنندگان مراسم گرامیداشت سردار جنگل، میرزا را اسطوره مبارزه با استبداد و استعمار دانست و گفت: پیش از این عده ای می‌کوشیدند میرزا را آنگونه که خود می‌خواستند، بشناسانند اما آنچه امری مسلم است اینکه میرزا فردی آگاه و دانا بود که همزمان، با استبداد داخلی و استعمار خارجی مبارزه کرد و سازش نداشت.

وی با یادآوری خیزش خاندان هایی از گیلان همچون آل بویه که پایه گذار حرکت هایی شیعی در تاریخ ایران اسلامی شدند، افزود: باید اقدام انقلابی میرزا که ریشه های عمیق اعتقادی دارد را برجسته و در جامعه نهادینه کنیم.

استاندار گیلان، سردار جنگل را یک شخصیت روحانی مبارزی معرفی کرد که با تکیه بر مردم، حرکتی انقلابی انجام داد و امروز، انقلاب اسلامی نیز، در راستای مبارزه با استبداد و استعمار به ثمر نشسته است.

عباسی با تأکید بر اینکه باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که سال آینده کنگره ای ملی در مورد میرزا برگزار شود، گفت: اکنون دولتی انقلابی و مردمی، عهده دار خدمت شده و در گیلان هم متأثر از رویکرد رئیس جمهور، وفاق و همدلی باید تقویت شده و از بروز حرکت‌های تفرقه افکنانه، جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه برای خدمت به مردم، استوار ایستاده ام، تصریح کرد: از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه پتانسیل های مردمی و نیز سرمایه گذاران، در جهت تعالی استان بهره می‌گیریم. باید با برنامه ریزی های دقیق، مفاهیم فرهنگی به نسل جوان انتقال داده و به گونه ای رفتار شود که جوانان ما، به گیلانی بودن خود افتخار کنند.

عباسی با اشاره به طرح برخی مطالب ناصحیح مبنی بر رتبه گیلان در بحث فساد ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده از مراجع ذیصلاح، موضوعات یادشده به هیچ وجه صحیح نیست و نباید چهره استان با چنین مطالبی که خلاف واقع است، آلوده شود.

وی دیدار اخیر مجامع نمایندگان و استانداران استان‌های شمالی با رئیس جمهوری را یادآور شد و گفت: با تمام توان، برای پیشرفت گیلان و رفع مشکلات، پای کار هستم.

استاندار گیلان، با تصریح بر اینکه مرهون شهدا به ویژه شهیدان روحانی و میرزا کوچک جنگلی هستیم، اضافه کرد: از همه ظرفیت ها از جمله فرمانداری ها و شهرداری ها برای برگزاری منسجم مراسم گرامیداشت سردار جنگل استفاده می شود.

انتهای پیام
captcha