به گزارش ایکنا از مازندران، قاسم مایلی رستمی، سرپرست شرکت گاز مازندران، امروز 18 آذرماه، در افتتاحیه مسابقات قرآنی شرکت گاز مازندران، گفت: به ساحت قرآن که معجزه الهی است دلبستهام و دوستدار همه قرآنیها هستم.
وی با بیان اینکه شخصا در دفاع مقدس معجزات برخی آیات الهی را لمس کردهام، افزود: به عنوان نمونه بارها با قرائت آیه نهم سوره مبارکه یس «وَجَعَلْنَا مِنْ بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُبْصِرُونَ؛ و در پیش روی آنها سدی قرار دادیم، و در پشت سرشان سدی، و چشمان آنها را پوشانده ایم، لذا چیزی را نمیبینند» از کنار نیروهای بعثی عبور کردیم و آنها ما را ندیدند.
مایلی رستمی، با اشاره به آیه ۲۷ سوره مبارکه اسراء، «إِنَّ الْمُبَذِّرِینَ کَانُوا إِخْوَانَ الشَّیَاطِینِ وَکَانَ الشَّیْطَانُ لِرَبِّهِ کَفُورًا؛ چرا که اسرافکاران برادران شیطانهایند و شیطان همواره نسبت به پروردگارش ناسپاس بوده است» تصریح کرد: دغدغه امروز ما فرهنگسازی نسبت به رعایت الگوی مصرف است و ممکن است به بحران کاهش گاز برخورد کنیم، بنابراین از همه متسابقین قرآنی انتظار داریم در فضای مجازی درباره صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف گاز، تبلیغات وسیع داشته باشند.
در افتتاحیه این مسابقات، گروه تواشیح اسراء متشکل از؛ سید سجاد اشرفی، سید پارسا انگشتان، سید رضی سلیم بهرامی، محمد حسین آهنگری به سرپرستی سید سجاد اشرفی به تواشیحخوانی پرداختند.
همچنین در پایان افتتاحیه از الهه عشریه، مهناز جباری، کیوانشمسی، رضاکابلی و علیاکبر میرزایی از عوامل برگزاری این مسابقات، تقدیر شد.
انتهای پیام