سید وحید فخرموسوی، دبیر سومین جشنواره تئاتر سردار آسمانی در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: این رویداد را باید اولین جشنواره فرهنگی هنری محسوب کرد که بعد از شهادت سردار دلها با موضوع ایشان برگزار شده است. این رویداد با هدف معرفی و اشاعه آرمان و اهداف سردار سلیمانی شکل گرفته است.
وی افزود: دوره اول این جشنواره تنها به صورت خیابانی برگزار و در دوره دوم، بخش نمایشنامهنویسی نیز به این رویداد اضافه شد. در دوره اخیر نیز تاکید روی کیفیت آثار است و در همین راستا به بخش نمایشنامهنویسی به شکل جدیتر نظر داشتهایم. این جشنواره دارای سه بخش؛ خیابانی، نمایشنامهنویسی و رادیو تئاتر است. در بخش رادیو تئاتر ظرفیتهای بالایی وجود دارد که تلاش داریم به آن نزدیک شویم.
فخرموسوی درباره استقبال از این نمایشگاه گفت: در این جشنواره با استقبال بسیار خوب هنرمندان مواجه شدیم زیرا حاج قاسم شخصیتی است که همه مردم وی را عاشقانه دوست دارند، برای همین برای اینکه علاقهمندان بتوانند در این رویداد حضور داشته باشند 10 روز به مهلت ارسال آثار اضافه کردیم. در این جشنواره طیفهای مختلفی از هنرمندان حضور دارند چون همانگونه که گفتم سردار دلها متعلق به همه مردم است.
دبیر جشنواره تئاتر آسمانی متذکر شد: دور از همه تعارفات باید تشکر ویژهای از دکتر نادری؛ مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت فتح کنم که ما را در برگزاری این جشنواره یاری رساندند. البته برخی مشکلات نیز در این رابطه وجود داشته و دارد که آنها را با همکاری همه افرادی که ما در برگزاری این رویداد کمک کردند برطرف خواهیم کرد. برای مثال چون این جشنواره به صورت همزمان در تهران و کرمان برگزار میشود تا حدی با مشکل روبهرو هستیم که با همراهی مسئولان استان خوشبختانه در حال برطرف شدن است.
وی در پاسخ به این سوال که برای تداوم جشنواره چه سیاستی اندیشیده شده است؟ بیان کرد: بیستوپنجم آبان جلسهای با وزیر ارشاد برگزار کردیم که در آن تصمیم گرفته شد شورای سیاستگذاری در این رابطه تشکیل شود تا در دورههای بعد نه تنها شاهد برگزاری این اتفاق باشیم بلکه در هر دوره شکلی فاخرتر را اجرا کنیم.
فخرموسوی متذکر شد: این جشنواره با موضوع مقاومت و سردار سلیمانی برگزار میشود، برای همین نمیتوان گفت این رویداد تاریخ مصرف دارد. به ویژه عظمتی که وجوه شخصیتی سردار سلیمانی دارد این اجازه را به ما میدهد تا مدتها پیرامون وی کار تولید شود. این مسئله را درباره مدافعان حرم نیز میتوان مشاهده کرد. متاسفانه بسیاری از موضوعات مربوط به بچههای مقاومت برای مردم آشنا نیست، بنابراین چنین رویدادهایی میتواند کمکی در جهت معرفی بیشتر این عزیزان باشد.
وی اضافه کرد: برای معرفی و اشاعه اهدافمان بهترین راهکار را ارتباط مستقیم با مردم دیدیم، بنابراین روی تئاتر خیابانی تاکید ویژه داشتیم تا مردم در هر موقعیت مکانی بتوانند از کارهایی که در این رابطه تولید میشود استفاده لازم را ببرند. درضمن تلاش خواهیم کرد نمایشهای خیابانی تنها به تهران یا کرمان خلاصه نشود، بلکه دیگر شهرها نیز میزبان هنرمندانی که در عرصه مقاومت کار میکنند، باشند.
فخرموسوی با بیان اینکه این جشنواره سعی خواهد کرده در دام شعارزدگی گرفتار نیاید، بیان کرد: این جشنواره دستخوش تکرار و شعار نخواهد شد زیرا انجمن تئاتر دفاع مقدس از ابتدای برگزاری این رویداد تمام همت خود را روی این امر متمرکز کرده و شکلگیری شورای سیاستگذاری قدمی در راستای رسیدن به خواسته مورد نظر است.
سومین جشنواره تئاتر سردار آسمانی 13 الی 17 دی به دبیری فخرموسوی در تهران و کرمان به صورت همزمان برگزار خواهد شد و دبیری دوره اول و دوم را امیر حسین شفیعی بر عهده داشته است.
انتهای پیام