کد خبر: 4021309
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶

شهرداری‌ها سهم نیم‌درصدی کتاب‌خانه‌ها را به موقع پرداخت کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه گفت: طبق قانون شهرداری‌ها باید نیم‌درصد درآمد خود را به حساب انجمن کتاب‌خانه واریز کنند که پرداخت به موقع این مبلغ، کتاب‌خانه‌ها را در جهت دستیابی به اهداف ترسیم شده یاری خواهد کرد.

مرتضی فرح بخش معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی ارومیه در سال جاری، با حضور مرتضی فرح‌بخش، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه در سالن جلسات استاد شهریار کتاب‌خانه مرکزی ارومیه در تاریخ 25 آذر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه، ضمن اشاره به اهمیت جلسات انجمن کتاب‌خانه به عنوان امری راهبردی در حوزه فرهنگ، بر لزوم اجرایی شدن مصوبات جلسه تأکید کرد.

مرتضی فرح‌بخش افزود: طبق قانون شهرداری‌ها باید نیم‌درصد درآمد خود را به حساب انجمن کتاب‌خانه واریز کنند که پرداخت به موقع این مبلغ، کتاب‌خانه‌ها را در جهت دستیابی به اهداف ترسیم شده یاری خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه بر لزوم تشکیل کارگروهی جهت شناسایی فضاهای خالی ادارات و واگذاری به اداره کتابخانه‌های عمومی ارومیه برای استفاده به عنوان کتاب‌خانه تأکید کرد.

بهزاد رستمی، رئیس اداره کتاب‌خانه‌های عمومی ارومیه نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از روند اجرایی شدن مصوبات جلسه قبل پرداخت و گفت: برای افزایش سرانه فضای کتاب‌خانه‌ای ارومیه نیاز است که مسئولان همکاری لازم را داشته باشند.

 

انتهای پیام
captcha