کد خبر: 4022216
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۱
مداح نوجوان بروجردی:

فرصت شکوفایی استعدادهای قرآنی دانش‌آموزان فراهم شود

دانش‌آموز مداح لرستانی با تأکید بر لزوم شناسایی دانش‌آموزان مستعد در حوزه قرآن، گفت: فرصت شکوفایی استعدادهای قرآنی دانش‌آموزان ایجاد شود.

امیرعلی گودرزی، دانش‌آموز مداح لرستانی:امیرعلی گودرزی، مداح نوجوان بروجردی در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با اشاره به اینکه علاقه‌مندی به مداحی باید از دوران کودکی باشد، اظهار کرد: یکی از دلایل مهم قرار گرفتن در مسیر اهل‌ بیت(ع) تشویق خانواده در دوران کودکی و نوجوانی است.

وی با بیان اینکه والدین در همان دوران کودکی فرزندان خود را در مناسبت‌های مختلف به مراسم دینی، فرهنگی و قرآنی ببرند، اضافه کرد: بهترین و سالم‌ترین فضا برای در امان ماندن از توطئه‌ها و آسیب‌ها، حضور در مراسم فرهنگی و قرآنی است.

گودرزی بهترین مشوق برای نسل جوان را والدین و خانواده دانست و با اشاره به اینکه در همان دوران کودکی با مراسم دینی عجین شده و در کلاس پنجم با حضور در کلاس سنجش استعدادهای مداحی به‌طور تخصصی مداحی را آغاز کردم، اظهار کرد: جلسات سنجش و استعدادیابی مداحان و قاریان دانش‌آموز زیر نظر استاد مرادی یکی از ظرفیت‌های مطلوب در بروجرد است کمااینکه بسیاری از چهره‌های شاخص استانی و ملی در حوزه قرآنی و مداحی شهرستان بروجرد پرورش یافته این کلاس هستند.

رتبه برتر مسابقات مداحی دانش‌آموزان کشور حضور در تمام جلسات دینی، هیئت‌ها، روضه‌خوانی، نوحه‌خوانی و مولودی‌خوانی را یکی از دلایل موفقیت در عرصه مداحی دانست و گفت: مداحان و قاریان علاوه بر حضور مستمر در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی باید دوره‌های آموزشی و تخصصی خود را بروزرسانی کنند.

وی با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به مسابقات قرآنی و مداحی دانش‌آموزان، گفت: در کلاس نهم و دهم رتبه نخست استان در بین دانش‌آموزان را کسب کرده و سال گدشته در دو مرحله رتبه پنجم مداحی کشور را کسب کردم.

مداح نوجوان لرستانی با تأکید بر لزوم شناسایی دانش‌آموزان مستعد در حوزه قرآن، اضافه کرد: استعدادهای زیادی در بین دانش‌آموزان وجود دارند اما کسی برای شناسایی و پرورش استعدادهای مداحی وجود ندارد. لذا، باید فرصت سنجش و شکوفایی استعدادهای مداحی و قرآنی فراهم شود و نگذاریم این استعدادها از بین بروند.

گودرزی بر لزوم برگزاری دوره‌های تخصصی مداحی تأکید کرد و با اشاره به اینکه آموزش مداحی توسط مؤسسات قرآنی برگزار می‌شود، افزود: حوزه قرآن و عترت بحثی است که همواره موجب کم‌مهری و بی‌توجهی قرار می‌گیرد که امیدواریم در دولت جدید، این توجهات بیشتر شود.

وی بر لزوم رعایت شأن و قداست ائمه‌ اطهار(ع) در اشعار مداحی تأکید کرد و با اشاره به اینکه مداحی‌ها باید مستند و برگرفته از مقاتل متقن و دقیق باشند، اظهار کرد: در عرصه مداحی نیازمند خلاقیت و نوگرایی هستیم کمااینکه مسابقات مداحی باید با جدیت بیشتر توسط دستگاه‌های متولی دنبال شود.

انتهای پیام
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
0
0
احسنت به این جوان مخلص و مداح عزیزمون
captcha