کد خبر: 4023789
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

طلاب غیرایرانی سرمایه‌های انقلاب اسلامی هستند

حجت الاسلام علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: طلاب غیر ایرانی جامعة‌المصطفی، نیرو‌ها و سرمایه‌هایی هستند که با پیوند فرهنگی به تفکر انقلاب اسلامی تعلق خاطر دارند.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه عصر یکشنبه پنجم دی‌ماه در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌مهدی ایمانی‌پور، رئیس و معاونین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: جامعةالمصطفی از سال ۱۳۸۶ با تلفیق دو سازمان مرکز جهانی علوم‌ اسلامی و سازمان مدارس خارج از کشور شکل گرفت و هم‌اکنون عضو شناخته‌شده اتحادیه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای دانشگاه‌های جهان به شمار می‌آید.

وی، با اشاره به ارائه بیش از ۱۵۰ رشته و گرایش در جامعةالمصطفی، افزود: مدارک رسمی جامعةالمصطفی را وزارت علوم ارائه می‌کند و در کنار آن و به منظور حفظ سنت حوزوی، در دو مقطع سطح یک و چهار با بهره‌مندی از نظام سطوح حوزه، دانش‌پژوهان علاقه‌مند را پذیرش و پس از اتمام تحصیل مدارک رسمی حوزه را به آنان اعطا می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، با اشاره به فعالیت واحد‌های جامعةالمصطفی در داخل و خارج از کشور، ادامه داد: راهبرد وحدت و همگرایی امت اسلامی، در جامعةالمصطفی جاری است و در کنار دانش‌پژوهان پیرو مکتب اهل‌بیت(ع)، دانش‌پژوهان دیگر مذاهب اسلامی نیز در جامعةالمصطفی پذیرش شده، مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه مجازی المصطفی میزبان هزاران نفر از دانش‌پژوهانی است که امکان حضور در واحد‌های جامعةالمصطفی را ندارند، گفت: آموزش زبان فارسی به غیرایرانیان، یکی از دستاورد‌های مهم جامعةالمصطفی به شمار می‌آید به طوری که هفته گذشته نسل پنجم شیوه‌نامه آموزش زبان فارسی را در المصطفی با حضور دکتر حدادعادل رونمایی کرده‌ایم؛ لذا دانش‌پژوهان جامعةالمصطفی در سراسر جهان، از سرمایه‌های فرهنگی کشور به شمار می‌آیند. تجربه و ظرفیتی که در این زمینه وجود دارد، می‌تواند در بخش‌های مختلف، به ویژه دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، مورد استفاده قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان جامعةالمصطفی و مراکز مختلف، افزود: در سالیان اخیر تلاش شده است به منظور اجرایی‌سازی این تفاهم‌نامه‌ها اقدامات جدی صورت گیرد و امیدواریم در مورد تفاهم‌نامه پیشین میان جامعةالمصطفی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همین مسیر جریان یابد.

وی، با اشاره به زمینه‌های گوناگون همکاری، ابراز کرد: شبکه گسترده دانش‌آموختگان و دانش‌پژوهان جامعةالمصطفی در خدمت بخش‌های مختلف کشور مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات قرار دارد و جامعةالمصطفی نیز آماده توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف است.

رئیس جامعةالمصطفی، در بخش دیگری از سخنانش، جمهوری اسلامی ایران را از معدود کشور‌های داعیه‌دار «گفتمان بین‌المللی و جهانی» دانست و گفت: برای تأثیرگذاری جهانی این گفتمان، به انسان‌هایی با همت بالا و افق بلند نیاز است که سختی و مشکلات مسیر را تحمل کنند.

عباسی حضور بین‌المللی گفتمان انقلاب اسلامی را ضروری و غفلت از آن را موجب رکود داخلی دانست و خاطرنشان کرد: مراکزی مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعةالمصطفی باید در این زمینه رسالت‌مدار و پیشگام باشند و از ظرفیت‌های یکدیگر در پیشبرد این هدف بهره‌مند شوند.

انقلاب اسلامی، تمدن‌ساز است

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جامعةالمصطفی را نزدیک‌ترین مرکز حوزوی به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در میان نهاد‌ها و مراکز مرتبط با حوزه علمیه دانست.

محمدمهدی  ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

وی، با اشاره به اراده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برداشتن گام‌های تحولی در برخی برنامه‌های اساسی این سازمان، استفاده از ظرفیت‌های بی‌شمار حوزه‌های‌علمیه را برای تحقق این هدف ضروری دانست.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با تقدیر از دستاورد‌های علمی و آموزشی جامعةالمصطفی در عرصه بین‌الملل، ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم با هم‌افزایی و همکاری با جامعةالمصطفی، در زمینه اعتلای گفتمان انقلاب اسلامی در جهان گام برداریم. انقلاب اسلامی، تمدن‌ساز است و با آرمان حمایت از مستضعفین جهان شناخته می‌شود. ارائه این گفتمان با ادبیات روز جهان، بهترین محور همکاری میان دو مجموعه به شمار می‌آید.

انتهای پیام
captcha