کد خبر: 4024208
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
محمدرضا دشتی اردکانی:

جهاددانشگاهی به کمک احیای صنعت گردشگری بیاید

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس از جهاددانشگاهی که همواره حامی فرهنگ، صنعت، دانشگاه و آموزش کشور بوده است، درخواست کرد با توجه به در اختیار داشتن دانشکده گردشگری، به مدد این صنعت بیاید و کمک کند تا در این خصوص فرهنگسازی و تبلیغات صحیح انجام شود.

گردشگریمحمدرضا دشتی اردکانی، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و زیارت مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی 1400 در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن تشکر از جهاددانشگاهی برای برپایی این نمایشگاه، گفت: متأسفانه بسیاری از افراد از برپایی این نمایشگاه مطلع نیستند؛ نه تنها مسئولانی که در تهران هستند بلکه مسئولان استانی و نمایندگان مجلس نیز باید به این نمایشگاه بیایند و از این دستاوردها بازدید کنند.

وی در خصوص ظرفیت گردشگری در توسعه کشور، گفت: جامعه ما به طور کلی از ظرفیت گردشگری غافل است. به جرئت به شما می‌گویم بیش از 85 درصد مردم کشورهای جهان حتی از اسم ایران نیز ناآگاه هستند و هنوز ایران را با کشورهای منطقه مثل عراق اشتباه می‌گیرند و این نشان می‌دهد که ما در خصوص گردشگری و معرفی ایران کار نکرده‌ایم.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس به تفاوت بازنمایی چهره ایران با سایر کشورها در اینترنت نیز اشاره و اظهار کرد: وقتی سایر کشورها را در google جست‌وجو می‌کنید، مناظر طبیعی و آثار فرهنگی آنها نشان داده می‌شود، اما وقتی خارجی‌ها کلمه ایران را در google سرچ می‌‌کنند چهره کشوری درگیر جنگ و جنگ‌طلب برای آنها بازنمایی می‌شود.

وی افزود: مردم دنیا نمی‌دانند که استکبار جهانی دنیا را بر علیه ما متحد کرده و ما هیچ وقت در هیچ جا آغازگر جنگ نبودیم، چراکه پیامبر ما پیامبر صلح و دوستی است. صلح و دوستی بخشی از نظام اسلامی، قرآن، دین و مذهب ماست و مردم ایران هرگز جنگ را دوست ندارند.

دشتی‌اردکانی تصریح کرد: دشمنان با ترویج ایران هراسی و بایکوت خبری ایران را ذبح می‌کنند و گردشگری ظرفیت بزرگی است که می‌تواند جلوی این مسئله را بگیرد. برای استفاده از ظرفیت بزرگ گردشگری به منظور نشان دادن حقیقت ایران به مردم جهان اول از همه مسئولان و مردم باید از این ظرفیت آگاه شوند. گردشگران  بهترین پیام‌رسان و سفیران انقلاب اسلامی ایران می‌توانند باشند و چهره واقعی اسلام رحمانی و ایرانی که با محبت و با نجابت است را به جهان نشان دهند. پژوهش‌ها نشان داده هر گردشگری که به ایران می‌آید پس از بازگشت به کشور خود، موجب آمدن 10 گردشگر دیگر به ایران می‌شود.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس با تأکید بر اینکه هیچ کشوری هیچ وقت نمی‌تواند گردشگری را تحریم کند و نباید از این صنعت غافل شد، از جهاددانشگاهی که همواره حامی فرهنگ، صنعت، دانشگاه و آموزش کشور بوده است، درخواست کرد با توجه به در اختیار داشتن دانشکده گردشگری، به مدد این صنعت بیاید و کمک کند تا در این خصوص فرهنگسازی و تبلیغات صحیح صورت گیرد.

وی افزود: بسیاری در کشورهای مختلف از ایران، ایرانی و مسلمان ایرانی هراس دارند و این وظیفه ماست که به همه دنیا نشان دهیم که حقیقت برعکس همه این تبلیغات است و اگر به ایران بیایند و ایران را ببینند نظرشان نسبت به ایران و کسانی که علیه ایران هراس به راه انداخته‌اند تغییر می‌کند.

دشتی‌اردکانی در پاسخ به این سؤال که آیا تصویب قوانین می‌تواند به توجه دادن بیشتر مردم و مسئولان با ظرفیت گردشگری کمک کند؟ گفت: با عوض کردن نظر مردم و مسئولان این مهم محقق می‌شود. مقام معظم رهبری در گذشته این مسئله را مطرح کردند که اگر ما با تبلیغات صحیح صنعت گردشگری را در ایران پیاده کنیم، از نفت بی‌نیاز می‌شویم؛ اما متأسفانه مسئولان امر پیام‌های رهبری را به درستی درک نمی‌کنند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه مجلس حامی صنعت گردشگری است، گفت: نمایندگان مجلس آمادگی دارند برای رونق گردشگری هر قانون و لایحه‌ای که نیاز است تصویب کنند و فعالان این حوزه کافی است با فراکسیون گردشگری ارتباط گرفته و مسائل خود را مطرح کنند.

انتهای پیام
captcha