کد خبر: 4024730
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی:

جهاددانشگاهی الگوی پارک‌های فناوری را در بستر دانشگاه در کشور ایجاد کرد

محمدمهدی تهرانچی در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی گفت: قبل از اینکه مدل‌های پارک فناوری و مراکز رشد به ایران وارد شود ما افتخار داشتیم در کشور مدل پارک‌های فناوری و مفهوم تولید فناوری را در بستر دانشگاه در جهاددانشگاهی تجربه کردیم.

محمدمهدی تهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش ایکنا، محمدمهدی تهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز، پنجشنبه 9 دی، با حضور در نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید و در جریان روند فعالیتهای قسمت‌های مختلف جهاددانشگاهی قرار گرفت.

در جریان این بازدید تفاهم‌نامه‌ای نیز میان جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی  منعقد شد.

در پایان این بازدید تهرانچی در سخنانی با تشکر از همه همکاران و دست‌اندرکاران جهاددانشگاهی گفت: واقعیت این است که قبل از اینکه مدل‌های پارک فناوری و مراکز رشد به ایران وارد شود ما افتخار داشتیم در کشور مدل پارک‌های فناوری و مفهوم تولید فناوری را در بستر دانشگاه در جهاددانشگاهی تجربه کردیم و غفلت کردیم وقتی با مفهوم پارک فناوری و مراکز رشد در دانشگاه‌های غربی برخورد کردیم تصور کردیم این چیز دیگری است در حالی که ما به صورت نهادینه شده‌تر و برآمده از تفکر دانشگاه اسلامی پس از انقلاب اسلامی در دانشگاه این مدل را راه‌اندازی کرده بودیم.

امضای تفاهم‌نامه

وی افزود: امروز آن حرکت که به عنوان جهاددانشگاهی مطرح است  و رهبر معظم انقلاب هنوز در سیاست‌های کلی از عنوان جهاد علمی استفاده می‌کنند و این عنوان برآمده از انقلاب اسلامی است و جهاددانشگاهی بستر تولید فناوری و نوآوری در کشور از طریق دانشگاه‌هاست. این نمایشگاه به مسئولان نشان می‌دهد که این مسیر باید قوام پیدا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص سکوی نشر دانش گفت: ما به سیستم نمایه‌سازی در کشور توجه کردیم اما بنیان نمایه‌سازی داشتن یک سکوی جامع نشردانش است و جریان ملی دانش که مقوم جریان جهانی باشد شکل نمی‌گیرد مگر اینکه یک سکوی نشر دانش داشته باشیم و پس از آن است بحث نمایه‌سازی شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: با تجربیات خوبی که جهاددانشگاهی دارد و موارد خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد این مسئله یک الزام به لحاظ علمی و  سایر موارد است و کشوری سکوی ملی نشر دانش که بتواند جهانی بشود، نداشته باشد نمی‌تواند مرجعیت علمی پیدا کند.

تهرانچی اظهار کرد: امروز تفاهمنامه‌ای در این راستا امضا شد که مقدمه‌ای در زمینه جریان موفق علمی کشور بین این دو نهاد است که می‌تواند یکی از بزرگترین سامانه‌های دانشگاهی در جهان باشد. امیدواریم تا 9 دی سال آینده اقدامات اساسی در این رابطه انجام شود.

سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، نیز در این نشست خبری با خوشامدگویی به آقای دکتر تهرانچی گفت: ایشان از پیشکسوتان جهاددانشگاهی هستد و در زمان ریاست ایشان بر دانشگاه آزاد اسلامی جلسات متعددی در زمینه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف داشتیم.

وی افزود: امروز هم ایشان از این نمایشگاه به ویژه در حوزه فنی و مهندسی بازدید کردند و قطعا بازدید ایشان منجر به همکاری‌های گسترده‌تر در زمینه‌های اقتصادی و تجاری‌سازی فناوری‌های تولیدی می‌شود. همچنین تفاهم‌نامه‌ای در خصوص ایجاد یک سکوی نشر دانش امضا شد و انشالله این اولین موضوع همکاری به سرعت به همکاری‌های مشترک در حوزه‌های دیگر منجر شود.                     

   

انتهای پیام
captcha