به گزارش ایکنا از خوزستان، محمد حسین کفعمی، رئیس سازمان بسیح دانشجویی در آیین گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد حماسه کربلای هویزه که امروز ۱۶ دی در یادمان شهدای هویزه برگزار شد، اظهار کرد: ۴۱ سال پیش جوانان و دانشجویان پیرو مکتب حضرت امام (ره) با حضور خود در بیابانهای هویزه در تبعیت از منویات امام(ره) در مقابل دشمن ایستادگی و مقاومت کردند تا تمامیت اراضی کشور را حفظ کنند.
وی افزود: بعد از ۴۱ سال هر روز بهتر از گذشته از این حضور مخلصانه و مجاهدانه تجلیل میشود.
رئیس سازمان بسیح دانشجویی گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی در شرایطی که انقلاب اسلامی در مسیر دولت سازی است، امیدوارم بتوانیم تمدن نوین ایرانی اسلامی را محقق کنیم.
کفعمی ادامه داد: در این شرایط نیاز داریم جوانان و دانشجویان مانند گذشته با ایجاد حرکت عمومی برای نقش آفرینی و حل مسائل نظام ورود پیدا کنند تا کشور به اهداف خود برسد.
وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار ۱۶ دی ماه به عنوان سالروز ملی شهدای دانشجو نام گذاری شده است، گفت: دنبال این هستیم با پیروی از مکتب شهدا، منویات امامین انقلاب نیز تحقق یابد و به زمینهسازی ظهور امام زمان(عج) کمک کنیم. امیدوارم در گام دوم انقلاب اسلامی جوانان مومن و انقلابی بتوانند راه شهدای دانشجو و دفاع از انقلاب اسلامی را به منظور زمینه سازی ظهور امام (عج) پیگیری کنند.
انتهای پیام