بهروز کریمنژاد، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی سجادیه سوادکوه در گفتوگو با ایکنا ضمن گلایه از فقدان توجه لازم دستگاههای متولی امور قرآنی به واگذاری طرحهای قرآنی به مؤسسات و اتحادیههای قرآنی، اضافه کرد: این موضوع خودش را به خوبی با عدم حضور حتی یکی از مسئولان قرآنی کشور در نخستین مجمع عمومی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت نشان داد.
وی با اشاره به عدم توجه مادی و معنوی به مؤسسات و اتحادیههای قرآنی، ادامه داد: حال آنکه تشکیل مجمع عمومی مؤسسات، مهمترین رخداد قرآنی اتحادیههای کشوری و اتحادیههای استانی است و با وجود حضور نمایندگان استانی، انتظار حضور مسئولان قرآنی به منظور اطلاع از دغدغهها و انتقادات و پیشنهادات بخش مردمی حداقل کاری بود که از عهده آنها بر میآمد.
مدیر مؤسسه قرآنی سجادیه سوادکوه با تأکید بر اینکه برگزاری این مجمع در روز تعطیل و در ایام اوقاف فراغت، زمینه خوبی را برای حضور مسئولان قرآنی فراهم میکرد، افزود: به چه دلیل موجهی، در مجمع یک روزهای که بیش از 180 نماینده مؤسسات قرآنی استانی حضور دارند، حتی در ساعتی از روز، مسئولی امکان شرکت نداشته باشد؟
کریمنژاد اضافه کرد: از سوی دیگر با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری به اجرایی کردن اصل44 قانون اساسی، شاهد بیتوجهی دستگاههای ناظر و عدم واگذاری طرحهای قرآنی به مؤسسات و اتحادیههای قرآنی هستیم.
عضو هیئت مدیره سابق اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت مازندران تصریح کرد: بینتیجه ماندن مصوبات و جلسات هیئت مدیره و مجامع عمومی و توجه نداشتن به نظرات استانها در جلسات مجامع از چالشهای بزرگ فعالیتهای قرآنی در بخش مردمی است.
کریمنژاد به ضرر و زیانهای بسیاری که مؤسسات قرآنی در ایام کرونا متحمل شدند، اشاره کرد و گفت: اتحادیه کشوری میتواند با طرحهای پایدار به ادامه فعالیت مؤسسات قرآنی، کمک کند. پیشنهاد من اینست که اتحادیه کشوری میتواند طی تعامل با آموزش و پرورش، طرح پیشدبستانی را به مؤسسات قرآنی، واگذار کند و از سهم تقریباً یک میلیون و 500 هزار دانشآموز پیشدبستانی در کشور، آموزش حداقل 500 هزار دانشآموز پیشدبستانی را به مؤسسات بیاورد تا طی این تعامل، مؤسسات قرآنی از بودجه و اعتبار برخوردار شوند.
مدیر مؤسسه به عدم نقش اتحادیههای استانی در فرایند اعطای مجوز به مؤسسات قرآنی تأکید کرد و افزود: همین امر موجب شده است تا شاهد نابسامانی و تعدد بسیار مؤسسات در شهرهای کشور باشیم که این امر موجب نارضایتی مدیران مؤسسات قرآنی شده است که در ارتباط با این موضوع باید نقش اتحادیه استانی پررنگتر شود در حالی که طی فرایند صدور مجوز مؤسسات باید نظر اتحادیههای استانی مهم داشته و در این زمینه تدابیری اندیشیده شود. موضوعی که هیچ کدام از دستگاههای نظارتی حاضر نیستند تا در این زمینه همکاری داشته باشند.
انتهای پیام