مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد: ۵ کامیون اقلام غذایی و بهداشتی اهدایی حاج محمد شهرکی خیر داوطلب گنبدکاووسی به مناطق سیل زده جنوب کشور ارسال شد.
به گزارش ایکنا از گلستان به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، فرهاد میقانی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع سیل در استانهای جنوبی کشور و آسیب دیدن هموطنان از آن و با توجه به اعلام جمعیت هلال احمر مبنی بر اولویت نیاز به اقلام زیستی، ۵ کامیون اقلام غذایی و بهداشتی به همت حاج محمد شهرکی خیر داوطلب گنبدکاووسی برای ارسال به استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان اهدا شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: هر یک از این ۵ کامیون حاوی پوشاک بچه، دستمال کاغذی، آب معدنی، خوراک عدسی و لوبیا، آب میوه، انواع کیک و بیسکوییت، لوازم بهداشتی، صابون، مایع ظرفشویی و پتو است که به مناطق سیل زده ارسال شده است.
انتهای پیام