کد خبر: 4028425
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸

200 هزار جوان یزدی پشت خط ازدواج هستند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به افزایش سن ازدواج جوانان، گفت: اکنون در کشور نزدیک به 20 میلیون نفر و در استان نزدیک به 200 هزار نفر جوان پشت خط ازدواج هستند.

سید ناصر حیدری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزدبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌ عمومی شورای اسلامی شهر یزد، حجت‌الاسلام سیدناصر حیدری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه هدف از تشکیل حکومت شیعی و انقلاب اسلامی، تحقق تمدن اسلامی است اظهار کرد: تحقق این هدف در گرو رشد و تعالی خانواده و ترویج سبک زندگی اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری و هشدارهای ایشان، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: تمام فعالیت‌های کشور باید خانواده‌محور باشد و هر مُصلحی برای اصلاح جامعه باید از خانواده شروع کند.

حیدری افزود: از مهمترین سرفصل‌های جنگ نرم دشمن تحقق مواردی از قبیل عدم تشکیل یا تشکیل دیرهنگام خانواده، عدم پایداری این نهاد، عدم مسؤلیت‌پذیری و وظیفه‌شناسی ارکان خانواده، پرداختن به زندگی مادی و کم اهمیت دادن فرزندآوری است و با جدیت تمام این ‌موارد را با ابزارهای مختلف دنبال می‌کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: در کشور نزدیک به 20 میلیون نفر و در استان نزدیک به 200 هزار نفر جوان پشت خط ازدواج داریم ولی متأسفانه تعداد ازدواج‌هایی که در سال صورت می‌گیرد، کمتر از شش هزار مورد است و این رویه منجر به بالا رفتن سن ازدواج و در برخی موارد تجرد دائمی فرد خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش سن ازدواج جوانان، گفت: با این وجود دشمنان قسم خورده این نهاد مقدس برای فاصله زمانی سن بلوغ تا زمان ازدواج جوانان که در حدود 15 سال به طول می‌انجامد، برنامه پنج‌گانه‌ای دارند در حالی که ما هیچ برنامه‌ای برای این دوران پر از بحران‌های مختلف نداریم.

حیدری کاهش سالیانه ازدواج، افزایش غیر قابل قبول هزینه‌های ازدواج، ناپایداری خانواده، طلاق، بلاتکلیفی مردان و زنان و فرزندان حاصل از طلاق و عدم شانس برگشت به زندگی مجدد، کاهش جمعیت، تغییر سبک زندگی و رویکرد مادی گرایی در زندگی را از دیگر مشکلات در این حوزه بیان کرد.

انتهای پیام
captcha