کد خبر: 4029425
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶

توصیه پلیس‌ راه قزوین به مردم در جاده‌ها

رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: با توجه به برودت‌ هوا و لغزندگی جاده در شب قبل، امروز سه‌شنبه ۲۸ دی پدیده یخبندان در محورها، گردنه‌ها، پل‌ها و جاده‌های شیبدار را شاهد خواهیم بود لذا رانندگان باید بیشتر از شرایط برفی مراقبت کرده و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.

برف و کولاک در جاده

سرهنگ فرهاد ذاکری‌منش، رئیس پلیس راه استان قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: از شب گذشته دوشنبه ۲۷ دی در تمامی محورهای استان بارش برف داشتیم، محور قدیم و جدید کوهین، قره‌باغ، محور «قزوین-کرج» محدوده محمدیه و نیروگاه تا آبیک بارش شدید برف داشتیم.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی انجام شده پلیس در تمامی محورها حاضر بود و خدمت‌رسانی داشت، در حال حاضر مشکل خاصی در محورهای مواصلاتی نداریم و راهداری نیز به‌موقع نمک‌پاشی محورها را انجام داد.

رئیس پلیس راه استان قزوین با بیان اینکه مسافرین و رانندگان در هر شرایطی می‌توانند با تلفن ۱۱۰ و ۱۴۱ اطلاعات راه‌ها تماس بگیرند، تصریح کرد: با توجه به برودت‌ هوا و لغزندگی جاده در شب قبل، امروز سه‌شنبه ۲۸ دی پدیده یخبندان در محورها، گردنه‌ها، پل‌ها و جاده‌های شیبدار را شاهد خواهیم بود لذا رانندگان باید بیشتر از شرایط برفی مراقبت کرده و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.

ذاکری‌منش تأکید کرد: رانندگان وسایل نقلیه باید توصیه ایمنی را جدی بگیرند، فاصله طولی در شرایط یخبندان ۶ برابر طول وسیله نقیله است؛ تمام سرنشینان اتوبوس‌ها کمربند ایمنی خود را ببندند و رانندگان در چنین شرایطی از هرگونه ترمز و تغییر مسیر ناگهانی خودداری کنند چون با چنین حرکت‌هایی مطمئناً به استقبال خطر می‌روند.

انتهای پیام
captcha