مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند گفت: پیش ثبتنام مراسم معنوی اعتکاف رجبیه از امروز، پنجم بهمنماه در این شهرستان آغاز شد.
به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، حجت الاسلام محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند، امروز، پنجم بهمنماه به خبرنگاران، اعلام کرد: پیش ثبتنام اعتکاف دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه از امروز آغاز شده و تا 15 بهمنماه جاری ادامه دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره اعتکاف، گفت: رجب، ماه صفا دادن به دل و طراوت بخشیدن به جان است؛ ماه توسل، خشوع، ذکر، توبه، خودسازی و پرداختن به زنگارهای دل و زدودن سیاهیها و تلخیها از جان است. دعای ماه رجب، اعتکاف ماه رجب، نماز ماه رجب، همه وسیلهای است برای اینکه ما بتوانیم دل و جان خود را صفا و طراوتی ببخشیم.
وی ادامه داد: در صورت به حد نصاب رسیدن شرکتکنندگان مراسم معنوی اعتکاف در ایامالبیض 13 و 14 و 15 رجب در مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه بیرجند با حفظ پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود؛ شرایط و ضوابط اعتکاف و هزینه دریافتی از دانشجویان در ثبتنام قطعی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام