کد خبر: 4032996
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱

اجازه ندهیم حوادث تاریخی به فراموشی سپرده شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اهمیت داشتن آگاهی از حوادث و تحلیل آنها گفت: دهه مبارک فجر دهه تبیین انقلاب اسلامی است و نباید اجازه دهیم حوادث تاریخی به فراموشی سپرده شود.

حجت الاسلام شریف تبار مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام محمدمهدی شریف‌تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، امروز، ۱۲ بهمن‌ماه در نشست خبری که در این اداره کل در بابل برگزار شد، گفت: عرصه دهه مبارک فجر تبیین انقلاب اسلامی است و نباید اجازه دهیم حوادث تاریخی به فراموشی سپرده شود.

وی با اشاره به اهمیت داشتن آگاهی از حوادث و تحلیل آن افزود: باید روایات درست و صحیح را از منشأ متقن استخراج و نقش پررنگ مردم را در انقلاب به درستی تبیین کنیم.

شریف‌تبار حضور مردم را در انقلاب، سرمایه اجتماعی نظام دانست و تصریح کرد: باید در بیان تاریخ اهل تحلیل باشیم که لازمه آن آگاه بودن و داشتن دانش در این حوزه است.

وی با بیان اینکه گفتمان جهاد تبیین مورد تأکید مقام معظم رهبری است، افزود: به دنبال جهاد امیدآفرینی هستیم، اما دشمن به دنبال ناکارآمد جلوه دادن کشور است بنابراین با اجرای برنامه‌های دهه فجر باید به رویکرد تبیین گفتمانی با بهره‌گیری از روایات‌های انقلاب توجه کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه کمیته قرآن و کمیته هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی دهه فجر استان برعهده اداره کل تبلیغات است، بیان کرد: اجرای برنامه‌های قرآنی دهه فجر و دنبال کردن مسائل بر اساس مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب در دستور کار قرار دارد.

وی مسجد محوری را بسیار مهم دانست و افزود: باید مساجد را همچون زمان اسلام و اوایل انقلاب احیا و فعال کنیم و در طرح سرمایه اجتماعی و امامان محله بتوانیم آسیب‌ها را شناسایی و برطرف کنیم.

شریف‌تبار با بیان اینکه ما به دنبال مسجد جامعه‌پرداز هستیم، اظهار کرد: باید وضعیت فرهنگی محلات مشخص و با توجه به ویژگی‌های آن محله برای مسائل آن روستا برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: بازی‌های رایانه‌ای نیازمند هزینه است و از سازمان دنبال می‌شود و برای تهیه آثار در این حوزه که بتواند اثرگذاری داشته باشد نیازمند عزم ملی است.

شریف‌تبار با بیان اینکه سازمان تبلیغات یکی از سازمان‌های اعتبار‌بخش و مجوزدهنده در حوزه قرآنی است، گفت: شعار تبلیغات به پای کار آوردن نیرو‌های مردمی در حوزه قرآنی است.

وی با بیان اینکه شأن شورای فرهنگ عمومی سیاست‌گذاری و راهبری است، افزود: ما از شورای فرهنگی استان انتظار کاری شبیه شورا هماهنگی تبلیغات را نداریم، وظیفه اصلی شورای فرهنگ عمومی تبیین سیاست‌ها است.

شریف‌تبار با بیان اینکه لازم است نشست‌های شورای توسعه و ترویج و هماهنگی فعالیت‌های قرآنی به صورت مستقل برگزار و برنامه‌های اجرایی خود را دنبال کند، گفت: پرداختن به مسائل اجرایی و جزئیات در شأن و وظایف شورای فرهنگ عمومی استان نیست.

انتهای پیام
captcha