به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، علی راشد النعیمی، رئیس هیئت پارلمانی امارات با حضور در فلسطین اشغالی برای نخستین بار در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) حضور یافت و بر پایبندی کشورش در توافقنامههای عادیسازی با این رژیم تأکید کرد.
النعیمی در کنست ضمن اشاره به توافق موسوم به «ابراهیم» گفت این توافقنامهها مختص مسائل سیاسی و امنیتی نبوده بلکه در کل منطقه تغییر ایجاد خواهد کرد.
او در ادامه با تأکید بر لزوم گسترش روابط میان امارات و اسرائیل در تمامی زمینهها به نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی گفت: انتظار میرود زمانی که صحبت از توافقنامههای صلح میشود، شما افقهای بزرگتری را ببینید.
رئیس هیئت پارلمانی امارات اذعان کرد: پس از جنگ در غزه در ماه می سال گذشته، در ذهن مردم سؤال ایجاد شده بود که سرنوشت توافقات ابراهیم چه میشود؟ به آنها اینگونه پاسخ خواهم داد که برای ما بازگشتی وجود ندارد، تاریخ برای ما تکرار نخواهد شد زیرا اینبار ما میخواهیم آن را بنویسیم.
النعیمی که رئیس کمیسیون دفاع و روابط خارجی در مجلس ملی امارات است، در گفتوگو با کمیته امور خارجی و جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که توافقنامههای ابراهیم فقط توافقنامههای سیاسی مختص مسائل امنیتی نیست؛ بلکه آنها عامل تغییر در کل منطقه خواهند شد.
رئیس هیئت پارلمانی امارات در دیدار با اعضای کنست خواستار گسترش روابط ابوظبی ـ تلآویو در تمام بخشها شد.
رام بن باراک، رئیس کمیته جنگ و امور خارجی کنست، اعضای هیئت اماراتی را همسایگان و براداران خود خواند و افزود: در این جا یک مفهوم خطا وجود دارد اگر گفته شود که توافق عادیسازی فقط بر پایه و اساس تهدیدات مشترک بنا شده است؛ این موضوع فقط یک جنبه از این توافق است.
پیش از این رئیس هیئت پارلمانی امارات با یائیر لاپید، وزیر خارجه تلآویو دیدار داشت و در دفاع از سیاستهای ابوظبی در نزدیکی روابط با رژیم صهیونیستی، مدعی شده بود هدف از توافقنامههای عادیسازی نیز دستیابی به صلح و ثبات است.
از زمان تاریخ امضای قرارداد سازش (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) امارات، بحرین و رژیم صهیونیستی تلاشهای گستردهای برای توسعه مناسبات در تمامی زمینهها آغاز شد که تفاهمنامه و قراردادهای امنیتی، نظامی، اقتصادی، گردشگری، درمانی، عمرانی، نفتی و گازی میان دو طرف به طور علنی امضا و بسیاری از آنها با شدت فراوان حالت اجرایی به خود گرفته است.
نه تنها فلسطینیان به توافقهای عادیسازی روابط امارات و بحرین با رژیم اسرائیل واکنش خشمگینانهای نشان داده و آن را «خنجر به قلب به فلسطین» خواندهاند، بلکه نظام جمهوری اسلامی ایران نیز بهویژه گسترش همکاریهای نظامی، دفاعی و امنیتی امارات و بحرین با رژیم اشغالگر صهیونیستی را «خیانت» علیه ثبات منطقه میداند.
انتهای پیام