کد خبر: 4036530
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۱
از ابتدای امسال:

شناسنامه ۲۳۰ نوزاد در خراسان‌جنوبی به نام علی مزین شد

مدیرکل ثبت احوال خراسان‌جنوبی گفت: شناسنامه ۲۳۰ نوزاد در خراسان‌جنوبی در ۱۰ ماه گذشته به نام مبارک علی مزین شد.

علیرضا مهرآور، مدیرکل ثبت احوال خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا مهرآور، مدیرکل ثبت احوال خراسان‌جنوبی، امروز ۲۵ بهمن ماه گفت: از ابتدای امسال اسامی مرتضی، حیدر و اسدالله بیشترین فراوانی نام در میان القاب امیرالمومنین(ع) را در استان داشته‌اند.

وی افزود: در این مدت ۱۲ هزار و ۵۱۹ واقعه ولادت در خراسان‌جنوبی به ثبت رسیده که از این تعداد ۶ هزار و ۴۶۷ نوزاد پسر بوده‌اند.

وی گفت: نام‌های امیرعلی، امیرحسین، ابوالفضل و علی در ۱۰ ماه گذشته دارای بیشترین فراوانی نام در گروه پسران در خراسان‌جنوبی بوده‌اند.

مهرآور افزود: تا کنون ۵۷ هزار و ۳۹ نفر به نام و القاب مبارک حضرت علی (ع) در خراسان‌جنوبی نامگذاری شده‌اند.

انتهای پیام
captcha