کد خبر: 4037481
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹

آغاز مرحله سوم طرح ساماندهی داوران قرآنی در خوزستان

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان با بیان اینکه طرح ساماندهی داوران قرآن‏، مرحله سوم خود را در استان خوزستان سپری می‌کند، گفت: از 22 نفر که در مرحله دوم شرکت کردند، 17 نفر به مرحله سوم این طرح قرآنی راه پیدا کردند.

آغاز مرحله سوم طرح ساماندهی داوران قرآنی در خوزستانحجت‌الاسلام مرتضی فرهادی‌نژاد، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با بیان اینکه طرح ساماندهی داوران قرآن‏، مرحله سوم خود را در استان خوزستان سپری می‌کند، گفت: از 22 نفر که در مرحله دوم شرکت کردند، 17 نفر به مرحله سوم این طرح قرآنی راه پیدا کردند.

وی اظهار کرد: مرحله سوم این طرح، در حقیقت بخش دوم آزمون شبیه‌سازی ارتقا داوری است که بخش اول آن 9 دی ماه برگزار شد. از امروز یکشنبه اول اسفند، مرحله سوم آغاز می‌شود و تا چهارشنبه چهارم اسفند ادامه خواهد داشت.

فرهادی گفت: امروز آزمون شبیه‌سازی در رشته تجوید با شرکت 4 نفر، فردا 2 اسفند آزمون شبیه‌سازی رشته حفظ قرآن کریم با شرکت 7 نفر و سوم و چهارم اسفند آزمون شبیه سازی در رشته‌های لحن و صوت برگزار می‌شود. داوری این مرحله به صورت ویدئوکنفرانسی در ارتباط مستقیم با داورانی از مرکز امور قرآنی سازمان انجام می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان خاطرنشان کرد: مرحله آخر این طرح، مصاحبه علمی داوران است. داوران اگر این مرحله را با موفقیت سپری کنند، از درجه 1 تا 4، حکم داوری به آنها اعطا می‌شود که به ترتیب درجه 1 برای داوری مسابقات بین‌المللی، درجه 2 برای مسابقات ملی، درجه 3 برای مسابقات استانی و درجه 4 برای مسابقات شهرستانی است.

گفتنی است؛ 90 نفر از داورانی که در سطح استان خوزستان در مسابقات قرآن، داوری می‌کردند و سابقه ۵ سال به بالا داشتند، جهت شرکت در این طرح به سازمان مرکزی معرفی شدند که در نهایت 22 نفر موفق شدند به مرحله سوم راه پیدا کنند.

انتهای پیام
captcha