کد خبر: 4037693
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۳

آموزش در مدارس گلستان حضوری شد

آموزش در مدارس گلستان حضوری شد سرپرست اداره آموزش و پرورش گلستان از حضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی در استان خبر داد.

حضوری شدن مدارس گلستانبه گزارش ایکنا از گلستان، سید رضا نظری، سرپرست اداره آموزش و پرورش گلستان، اول اسفند در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس اعلام ستاد کرونای کشور و استان، نحوه آموزش از فردا در تمامی مدارس استان در همه مقاطع تحصیلی و با ظرفیت حداقل ۱۵ نفر به صورت حضوری دایر است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش گلستان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و حفظ فاصله نیمکت‌ها، تهویه مناسب و استفاده از ماسک توسط معلمان و دانش‌آموزان الزامی است.

نظری گفت: معلمان موظف هستند علاوه بر تدریس حضوری برای دانش آموزان در مدارس، دروس مورد نظر را در فضای مجازی شاد بارگذاری کنند.

گفتنی است، در حال حاضر وضعیت کرونا در دو شهرستان رامیان و گنبد کاووس نارنجی بوده و باقی شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز قرار دارند.

انتهای پیام
captcha