کد خبر: 4040384
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳

پاسداران گوش جان به فرمان ولی امر مسلمین سپرده‌اند

پاسداران گوش جان به فرمان ولی امر مسلمین سپرده‌اند پاسداران انقلاب اسلامی همواره دل در گرو ولایت فقیه داشته تا همچون دژی مستحکم و مطمئن، در برابر دشمنان قسم‌خورده اسلام سینه سپر کرده، آسیب‌ها و گزندها را به جان خریده و حسین‌وار جان خویش را در راه دفاع از اسلام و قرآن فدا کنند.

بیانیه روز پاسدار

به گزارش ایکنا از گیلان، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان به مناسبت فرارسیدن سوم شعبان «روز پاسدار» بیانیه صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) روز سوم شعبان المعظم فرخنده‌ سالروز ولادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) را به عنوان «روز پاسدار» نامگذاری کردند تا هر ساله در این روز مبارک نقش خطیر پاسداران سلحشور در دفاع از آرمان والای انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی یادآوری و تکریم گردد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تدبیر هوشمندانه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) تأسیس شد و در کشاکش رخدادهای سیاسی سال‌های آغازین انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس رشد نمود و با خلق حماسه‌های جاودان بی‌شمار به بلوغ رسید و اکنون در سایه منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) به الگویی موفق در جهان تبدیل گشته است.

پاسداران انقلاب اسلامی در طول تاریخ گران‌سنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره دل در گرو ولایت فقیه داشته و گوش جان به فرمان ولی امر مسلمین سپرده‌اند تا همچون دژی مستحکم و مطمئن، در برابر دشمنان قسم‌خورده اسلام سینه سپر کرده، آسیب‌ها و گزندها را به جان خریده و حسین‌وار جان خویش را در راه دفاع از اسلام و قرآن فدا نمایند. مردم انقلابی ایران اسلامی امنیت، آسایش و اقتدار امروز میهن اسلامی خویش را مرهون خون پاک پاسداران انقلاب اسلامی همچون سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی می‌دانند و قدردان رشادت‌، شجاعت، ایثار و از جان گذشتگی سربازان راستین انقلاب اسلامی ایران هستند.

پاسداران انقلاب اسلامی اکنون پس از گذشت چهل و سه سال از عمر پربرکت و پرثمر انقلاب اسلامی با توکل به خداوند متعال، تکیه بر ولایت فقیه این ستون استوار خیمه انقلاب اسلامی و تاسی از سومین ستاره تابناک آسمان امامت، امام حسین(ع) پر قدرت و باصلابت در برابر استکبار جهانی ایستاده‌اند و همچون آغازین سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی با روحیه انقلابی و جهادی در مسیر الهی مبارزه با ظلم، فساد و بی‌عدالتی گام برمی‌دارند تا با تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و تلاش مجدانه و جهادگرانه برای زمینه‌سازی ایجاد تمدن نوین اسلامی، موجبات خشنودی حضرت ولی‌عصر(عج) و رضایت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) را فراهم آورند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه شهدای گرانقدر مدافع حرم، فرارسیدن اعیاد مبارک ماه شعبان، سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسین، حضرت اباالفضل العباس(ع) و حضرت امام زین‌العابدین(ع) را که به شایستگی به عنوان روزهای بزرگداشت مقام «پاسدار»، «جانباز» و «آزاده» نام گرفته است خدمت پاسداران سلحشور، جانبازان فداکار، آزادگان سرافراز و عموم مردم غیور و شهیدپرور استان گیلان تبریک و تهنیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال، سلامتی، سربلندی و سعادت همه خدمتگزاران راستین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مسئلت می‌نماید.

انتهای پیام
captcha