کد خبر: 4043175
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳

مهارت انتخاب صحیح کتاب در مطالعه کتاب‌های مفید آموزش داده شود

نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: باید به جوانان، نوجوانان و علاقمندان به مطالعه، مهارت انتخاب صحیح کتاب در مطالعه کتاب‌های مفید آموزش داده شود.

مهارت انتخاب صحیح کتاب در مطالعه کتاب‌های مفید آموزش داده شود

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان امروز 24 اسفند در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با بیان اینکه باید به جوانان و نوجوانان و علاقمندان به مطالعه، مهارت انتخاب صحیح کتاب در مطالعه کتاب‌های مفید آموزش داده شود گفت: دسترسی به کتاب اعم از کتاب‌های فیزیکی و مجازی وجود دارد و در ارتقای مطالعه باید توجه به کتاب‌های مفید و ترویج این فرهنگ بیشتر مورد توجه باشد.

مطیعی، بالا بودن قیمت کتاب را از مشکلات فرهنگ کتاب دانست و گفت: نرخ برخی از کتاب‌ها تا سه برابر افزایش یافته و این می‌تواند در ترویج استفاده از کتاب‌های مجازی بیشتر موثر باشد.

امام جمعه سمنان با اشاره به ارتقای سمنان در رده‌بندی شهرهای در جشنواره پایتخت کتاب از پنج شهر آخر به پنج شهر اول در سال جاری متذکر شد: این امر حکایت از تلاش و فعالیت گسترده مسوولان و دبیرخانه دارد که قابل تقدیر است.

همچنین فرشید فلاح، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه برای تحقق جهاد تبیین انجام سه فعالیت و راهبرد ضروری است اظهار کرد: ارتقای سواد رسانه‌ای، تولید محتوا و نیز شبکه‌سازی نیروهای نظام و انقلاب علیه توطئه‌های دشمنان در جنگ نرم را برای اجرایی کردن جهاد تبیین لازم و ضروری برشمرد.

به گفته وی؛ دستگاههای عضو و مسئولان کارگروههای مختلف که مدیریت راهبردها را بر عهده دارند با توجه به وظایف و فعالیت‌های خود می‌توانند اقدام به تولید محتوا برای ارائه در فضای مجازی نمایند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: این اداره کل آماده است تولیدات مذکور را از طریق کانال‌ها و شبکه‌های پرمخاطب ارائه و ترویج نماید.

انتهای پیام
captcha