کد خبر: 4046294
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴

15 فروردین؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن

مدیر اجرایی بخش عفاف و حجاب بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ثبت‌نام بیش از 300 تولید کننده برای حضور در نمایشگاه قرآن سال جاری خبر داد و گفت: 15 فروردین‌ آخرین روز ثبت‌نام در بخش حجاب و عفاف نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است.

ثبت‌نام 300 تولید کننده محصولات حجاب برای حضور در نمایشگاه قرآن

اسدالله سلیمانی، رئیس هیئت‌ مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و مدیر اجرایی بخش عفاف و حجاب بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه فردا 15 فروردین‌ماه آخرین روز ثبت‌نام بخش حجاب و عفاف بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است، گفت: با توجه به اینکه لازم است شرایط و صلاحیت تولید‌کنندگانی که برای حضور در نمایشگاه قرآن ثبت‌نام کرده‌اند بررسی شود، مهلت ثبت‌نام تمدید نخواهد شد.

وی اعلام کرد: تاکنون بیش از 300 تولید‌کننده محصولات عفاف و حجاب برای حضور در نمایشگاه قرآن ثبت‌نام کرده‌اند که از بین آنها 140 تا 150 تولید‌کننده در همین تعداد غرفه امکان حضور در نمایشگاه را خواهند داشت.

سلیمانی یکی از دغدغه‌های جدی تولیدکنندگان عفاف و حجاب را کاهش قیمت‌ها برای کمک به تأمین اقلام مورد نیاز خانواده‌ها دانست و گفت: محصولات ارائه شده در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن 20 درصد نسبت به بازار ارزان‌تر خواهد بود.

وی از نظارت دقیق بر کیفیت محصولات ارائه شده خبر داد و گفت: اگر کالا و پارچه‌ای اعلام شود جنس کره‌ای، ژاپنی یا ... است، بر صحت این ادعا نظارت خواهد شد.

مدیر اجرایی بخش عفاف و حجاب بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به دلیل واگذاری بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن به انجمن تولیدكنندگان محصولات حجاب به عنوان یک تشکل مردمی تشکر کرد و گفت: امیدواریم به کمک اعضای انجمن تولیدكنندگان محصولات حجاب که اولویت بیشتر آنها فرهنگی است، بتوانیم این بخش را متفاوت‌تر و بهتر از سال‌های گذشته برگزار کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص قیمت بالای محصولات عفاف و حجاب، گفت: بخش کمی از مسئله قیمت‌ها مربوط به تولیدکنندگان محصولات حجاب است. هر قدر هم تولید کننده از سود خود کم کند، از آنجایی که مواد اولیه (پارچه چادر مشکی) گران و وارداتی است و دست تولید کننده و عرضه کننده ایرانی نیست، محصولات حجاب همچنان گران عرضه می‌شود و مسئولان باید برای این مسئله فکری کنند.

مجلس محصولات حجاب را کالای فرهنگی اعلام کند 

سلیمانی تصریح کرد: بارها گفته‌ایم که خانم‌های چادری هزینه زیادی برای تهیه چادر پرداخت می‌کنند و اگر ما چادر را حجاب برتر می‌دانیم باید برای کاهش قیمت بالای چادر مشکی فکری بیندیشیم و در این راستا اگر مجلس شورای اسلامی چادر مشکی را به عنوان کالای فرهنگی تصویب کند، موجب کاهش قیمت چادر خواهد شد.

وی افزود: حتی در مانتوهای عبایی و آزاد هم از آنجایی که مصرف پارچه بیشتر است، قیمت بالا می‌رود. کاهش قیمت پوشش‌های عفیفانه به حاکمیت باز می‌گردد و دولت می‌تواند با تعیین مشوق‌هایی برای تولیدکنندگان محصولات حجاب، قیمت این محصولات را کاهش دهد. قیمت مواد اولیه محصولات حجاب طی سال‌های اخیر هشت تا 9 برابر شده است و حتی اگر تولیدکنندگان محصولات حجاب 100 درصد سودشان را هم حذف کنند به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه تفاوت چشمگیری در قیمت این محصولات ایجاد نخواهد شد.

یادآوری می‌شود، تمامی طراحان، تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان محصولات حجاب کشور می‌توانند برای ثبت‌نام اولیه تا ١٥ فروردین به نشانی اینترنتی Https://Bahejab.ir/Ersalmadarek مراجعه و نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha