کد خبر: 4051318
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱

پرداخت تسهیلات قرض‌ا‌الحسنه بدون کارمزد به فعالان قرآنی کردستان

پرداخت تسهیلات قرض‌ا‌الحسنه بدون کارمزد به فعالان قرآنی کردستان مدیرکل اوقاف استان کردستان تلاش در جهت رفع مشکلات معیشتی سال گذشته مربیان قرآن را از برنامه‌های اداره اوقاف استان دانست و گفت: در این راستا تسهیلات قرض‌الحسنه بدون کارمزد در اختیار فعالان قرآنی قرار می‌گیرد.

تجلیل از فعالان قرآنی استان کردستان

به گزرش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه در استان کردستان در همایش تجلیل و تکریم از فعالان قرآنی و محفل انس با قرآن که به همت اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان شامگاه گذشته، 31 فروردین‌ماه در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یان نشست در راستای کسب فیض از قرآن کریم و تجلیل از فعالان قرآنی استان کردستان برگزار شده است.

وی افزود: در این محفل قرآنی در کنار بهره‌مندی از صوت زیبای و دلنشین قراء برجسته و صاحب نام استان کردستان از قاریان برگزیده، فعالان قرآنی و مروجان امور قرآنی نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

مدیرکل اوقاف کردستان در ادامه به موفقیت‌های فعالان قرآنی استان کردستان در طول سال 1400 اشاره و بیان کرد: رتبه اول حفظ قرآن مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران به بانو طاهره نائبی موحد از حافظان برگزیده استان کردستان رسید.

وی با اشاره به اینکه نفر اول بخش تفسیر قرآن در مرحله کشوری به کویستان صیدی از فعالان قرآنی استان کردستان اختصاص یافت، ادامه داد: این افراد و مربی نمونه کشوری، مرتلان قرآنی مراسم جزء خوانی قرآن، مروجان قرآنی و مربیان حفظ قرآن در این مراسم مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

حجت‌الاسلام کاروند به فعالیت‌های صورت گرفته در بخش توسعه فرهنگ قرآنی در اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان اشاره کرد و گفت: یکی از فعالیت‌های صورت گرفته اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان در دو سال اخیر حمایت مالی از فعالان قرآنی دارای رتبه استانی و کشور بوده است تا خود را برای حضور در مرحله کشوری این دوره از رقابت‌ها آماده کنند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن برای برگزیدگان مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن اوقاف خبر داد و گفت: دوره‌های آموزشی برای آمادگی این افراد برای حضور در مرحله کشوری مسابقات قرآن نیز برگزار شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اظهار کرد: بهره‌مندی از حضور اساتید قرآنی از سایر استان‌های کشور و تهران یکی دیگر از فعالیت‌های صورت گرفته در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی بوده است.

وی تلاش در جهت رفع مشکلات معیشتی سال گذشته مربیان قرآن را از برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی دانست و گفت: در این راستا تسهیلات قرض الحسنه بدون کارمزد در اختیار فعالان قرآنی قرار می‌گیرد.

گفتنی است؛ در ادامه این مراسم معنوی سیدعباس حسینی و حسین عبدالملکی از قاریان برجسته استان کردستان به قرائت قرآن پرداختند و فعالان قرآنی استان کردستان و مرتلان مراسم جزءخوانی ویژه رمضان مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام
captcha