محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا درباره تأثیر نامگذاری روز جهانی قدس از سوی حضرت امام(ره) در تغییر معادله فلسطین و تقویت محور مقاومت گفت: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی که تسلیحات رژیم صهیونیستی خیلی کمتر از وضعیت فعلی بود، آنها در هر جنگی علیه اعراب پیروز میشدند و بخشهایی از خاک کشورها را اشغال میکردند. در جنگ شش روزه رژیم صهیونیستی ارتش چند کشور عربی را شکست داد و قسمتهایی از سرزمین آنها را اشغال کرد در حالی که آن ارتشهای عربی کاملا مجهز بودند و این روند تا زمانی که پرچم مبارزه با رژیم صهیونیستی، پرچم عربگرایی بود ادامه داشت.
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی پرچم مبارزه با این رژیم جعلی از عربگرایی به اسلامگرایی چرخش و تغییر پیدا کرد و یکی از مظاهر اصلی آن روز جهانی قدس بود که حضرت امام(ره) این روز را روز اسلام نامیدند و از آن پس رژیم صهیونیستی در هر جنگی علیه مقاومت فلسطین شکست خورد؛ با وجود اینکه هم ارتش رژیم صهیونیستی قویتر و مجهزتر شده بود و هم حزبالله لبنان و حماس سلاحهای ارتشهای عربی را نداشتند اما ایمان قوی داشتند و برای جانفشانی در راه آرمانهای اسلامی آماده بودند و همین باعث پیروزیهای مکرر محور مقاومت فلسطین شده است.
قدیری ابیانه اظهار کرد: اعلام روز قدس توسط امام خمینی(ره) امروز به یک روز جهانی تبدیل شده و اولا در بسیاری از کشورهای اسلامی مردم در راهپیماییهای باشکوه شرکت میکنند و ثانیا در کشورهای غیر اسلامی نیز چنین راهپیماییهایی در دفاع از ملت فلسطین اتفاق میافتد و این حمایتها هم به ملت فلسطین قوت قلب میدهد و هم قوت قلب را از صهیونیستها میگیرد.
این کارشناس مدیریت استراتژیک با بیان اینکه امروزه یکی از مشکلات رژیم صهیونیستی مواجهه با پدیده مهاجرت معکوس است، گفت: در واقع کسانی که از کشورهای دیگر به امید یک زندگی بهتر و احساس امنیت بیشتر به واسطه قدرت ارتش رژیم صهیونیستی به فلسطین مهاجرت کردهاند امروز متوجه شدهاند این رژیم ماندنی نیست و صهیونیستها در فلسطین آیندهای ندارند و لذا به فکر بازگشت سرزمین مادری خودشان هستند و از آن طرف مهاجرتهای جدیدی هم به اسرائیل صورت نمیگیرد. به ویژه اینکه این مهاجران همچنان تابعیت کشور اولیه خود را حفظ کردند و پاسپورت آن را دارند و به عبارتی حتی نیازی به اخذ ویزا هم ندارند و این به یک معضل اساسی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
وی ابراز کرد: امروز حتی حامیان رژیم صهیونیستی میدانند که این رژیم آیندهای در منطقه ندارد و لذا به دنبال مکان جایگزین هستند و چند سال است صحبت از حضور در منطقهای به نام «پاتاگونیا» در آرژانتین است و صهیونیستها در حال خریدن زمین در آنجا هستند اما در آن منطقه هم موج ضد صهیونیستی در حال شکلگیری است.
قدیری ابیانه یادآور شد: شعار صهیونیستها این بود که «یک ملت بدون سرزمین برای یک سرزمین بدون ملت»، و این به معنای نادیده گرفتن فلسطینیان بود در حالی که صهیونیستها 70 سال است تلاش میکنند ملت فلسطین را از بین ببرند اما موفق نشدند.
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا اظهار کرد: مقام معظم رهبری چند سال پیش فرمودند رژیم صهیونیستی تا 25 سال آینده را نخواهد دید و از این سخن چند سال گذشته و از طرفی این سخن به معنای آن نیست که صهیونیستها 25 سال آینده را خواهند دید بلکه به اعتقاد من این رژیم خیلی زودتر مضمحل میشود.
وی افزود: همراهی رژیمهای استبدادی و مرتجع منطقه با رژیم صهیونیستی هم نه نجاتبخش این رژیمهای عربی است و نه دردی از دردهای اسرائیل دوا میکند بلکه تمام این رژیمهای منطقه که با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کردند بیش از گذشته منفور ملتهای خود میشوند و پایگاه اجتماعی خود را از دست میدهند.
قدیری ابیانه درباره راهکار دموکراتیک جمهوری اسلامی ایران برای حل مسئله فلسطین مبنی بر برگزاری همهپرسی با حضور همه فلسطینیان و مخالفت غربیها با این ابتکار گفت: از نظر تاکتیک تبلیغاتی اگر یک شعار حداقلی اما نشدنی بدهید این موجب انفعال دشمن میشود و طرح مقام معظم رهبری پیرامون برگزاری همهپرسی در فلسطین با حضور همه فلسطینیالاصلها اعم از مسلمان، یهودی و مسیحی، و تصمیمگیری در خصوص سرنوشت آینده فلسطین، صهیونیستها و غربیها را با یک بنبست مواجه کرد چون میدانند نتیجه آن محو اسرائیل از روی نقشه جغرافیا است و لذا با این طرح مخالفت میکنند.
وی بیان کرد: ما گاهی میتوانیم شعارها و ایدههای خود را با جملات متفاوتی بیان کنیم؛ هم میتوانیم بگوییم اسرائیل از بین برود که باید از بین برود اما همینطور میتوانیم اعلام کنیم فلسطین باید به طور کامل به نقشه جغرافیا برگردد و این شعار دوم کاملا صهیونیستها و آمریکاییها را در موضع انفعال قرار میدهد.
این کارشناس مسائل بینالملل اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در حالی مدعی است ایران به دنبال محو آنهاست که خودشان با ترور و جنایت فلسطین را از روی نقشه محو کردهاند. محو اسرائیل از روی نقشه از نظر ما به معنای قتل عام ساکنان آن سرزمین نیست بلکه بدین معناست که فلسطین اشغالی به وضعیت قبل از اشغال برگردد و مانند همان دوره مسلمانان، یهودیان و مسیحیان در صلح و آرامش با هم زندگی کنند.
انتهای پیام