کد خبر: 4054871
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
با حضور رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)

دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی استان مرکزی برگزار می‌شود

دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی استان مرکزی برگزار می‌شود مسئول بسیج طلاب استان مرکزی از برگزاری دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی با حضور رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مصلای بیت‌المقدس اراک خبر داد.

اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام ابوالفضل رجبی، مسئول بسیج طلاب استان مرکزی، امروز، 15 اردیبهشت، در نشست مطبوعاتی که به منظور تشریح دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانیون در سالن جلسات این نهاد برگزار شد، از برگزاری دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی استان خبر داد و افزود: دومین اجلاسیه 110 شهید روحانی استان در راستای تبیین نقش جامعه روحانیت در دوران دفاع مقدس با رویکردهایی نظیر نقش مدیریتی، سازماندهی و هدایت مردم در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: دومین اجلاسیه ۱۱۰ شهید روحانی استان ذیل کنگره بین‌المللی 4 هزار شهید روحانی کشور است که چهارم خردادماه سال جاری با حضور رئیس جمهور، مسئولان لشکری و کشور در قم برگزار می‌شود. همچنین دومین اجلاسیه شهدای روحانی استان دوشنبه، 19 اردیبهشت، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین اختری، رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار می‌شود.

رجبی به تشریح ویژه برنامه‌های جانبی اجلاسیه یاد شده پرداخت و اضافه کرد: تولید کتاب و تهیه مستند از شهدا و خانواده آنان، تولیدات چند رسانه‌ای در خصوص نحوه خدمت‌رسانی طلاب، برگزاری یادواره‌های شهدا در شهرستان‌های تفرش، خمین، محلات، اراک و شازند، برپایی اردوی راهیان نور، رونمایی از تمبر یادبود شهدای روحانی، تهیه غرفه‌های فرهنگی، راه‌اندازی نهضت‌های خدمت‌رسانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به تشییع پیکر شهید گمنام، پخش پیام تصویری آیت‌الله نوری همدانی، رونمایی از هفت جلد کتاب از حضور روحانیون در دوران دفاع مقدس، روحانیون در اسارت رژیم بعث عراق، خاطره‌گویی و تهیه مستند از خانواده شهدای روحانی از دیگر برنامه‌های جانبی اجلاسیه مذکور است.

رجبی اجرای طرح «یک مدرسه، یک شهید» با هدف آشنایی نسل نوجوان با شهدای طلاب را از اهم برنامه‌های در نظر گرفته شده دانست و تصریح کرد: برپایی نمایشگاه تخصصی اجلاسیه از آثار و وصیت‌نامه شهدای روحانی از دیگر برنامه‌های دومین اجلاسیه است. همچنین علاوه بر یادواره‌های شهرستانی که برگزار شده، یادواره‌های دیگری نیز در سایر شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

مسئول بسیج طلاب استان در پایان اظهار کرد: بازدید و دلجویی از خانواده 110شهید روحانی، ادامه فعالیت روحانیون در حوزه محرومیت‌زدایی، مشارکت طلاب در توزیع 3 هزار بسته کمک معیشتی به نیازمندان، نام‌گذاری حجره‌های حوزه‌های علمیه استان به نام شهدای روحانی، برگزاری مسابقات فوتسال، برگزاری یادواره مجازی از دیگر برنامه‌های در دستور کار است که زیرمجموعه اجلاسیه فوق انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha