کد خبر: 4055305
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۰

بنیاد شهید از ظرفیت هیئت‌های اندیشه‌ورز استفاده کند

نماینده ولی‎فقیه در لرستان با اشاره به وجود هیئت‌های اندیشه‌ورز در همه حوزه‌ها، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران از این هیئت‌های اندیشه‌ورز در راستای اهداف خود استفاده کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‎فقیه در استان لرستان به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‎فقیه در استان لرستان در دیدار با قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور که شنبه، ۱۷ ارديبهشت در خرم‎آباد انجام شد، با اشاره به وجود شش هزار و ۵۴۴ شهید در استان لرستان، اظهار کرد: این تعداد شهید نشان‌دهنده پایبندی مردم لرستان به نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: مردم نجیب و شریف لرستان با وجود کمبودها و توسعه نامتوازن اعتراضی نمی‎کنند، لذا بهتر است مدیران و مسئولان جواب این نجابت را به گونه‌ دیگر بدهند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه انتظار داشتم رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طرح و برنامه‌ نو و جدیدی در همه زمینه‌ها داشته باشد، به ظرفیت‌های لرستان در زمینه‌های مختلف از جمله باغات انار کوهدشت، انجیر پل‌دختر، ماهیان سردابی و موارد دیگر اشاره کرد و ادامه داد: بنیاد شهید با سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع تبدیلی و فرآوری در حوزه‌های مختلف در لرستان زمینه اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگر را فراهم کند.

امام جمعه خرم‎آباد با اشاره به وضع پروژه برج‌های دوقلو در خرم‎آباد و اینکه تا چه زمانی ما باید شاهد غده‌ای به نام برج‌های دوقلو باشیم که می‎طلبد تصمیمی در این زمینه اتخاذ شود، گفت: با حرف کارها پیش نمی‌رود باید پشتیبانی و اقدام کرد.

شاهرخی با تأکید بر ساماندهی گلزار شهدای معمولان، اضافه کرد: ثبت و ضبط خاطرات خانواده شهدا باید مورد توجه قرار بگیرد و بنیاد شهید باید در این زمینه سرمایه‌گذاری کند، از طرفی با توجه به برگزاری کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان نیاز به حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران مرکز هستیم.

وی با اشاره به وجود هیئت‌های اندیشه‌ورز در همه حوزه‌ها، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران از این هیئت‌های اندیشه‌ورز در راستای اهداف خود استفاده کند.

انتهای پیام
captcha