کد خبر: 4055589
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۶

تمثال معلم ایثارگر لرستانی رونمایی شد

به‌مناسبت هفته معلم طی مراسمی از تمثال عبدالحسین ساکی، معلم ایثارگری که با اهدای اعضایش فداکاری را معنا کرد، رونمایی شد.

تمثال معلم ایثارگر لرستانی رونمایی شدبه گزارش ایکنا از لرستان، در مراسم بزرگداشت مقام معلم که یکشنبه، 18 اردیبهشت در سالن همایش‌های پیامبر اعظم(ص) پردیس علامه طباطبایی خرم‌آباد برگزار شد، با حضور فرهاد زیویار، استاندار لرستان و رضا عزتی، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان از خانواده معلم ایثارگر دورودی، عبدالحسین ساکی تجلیل و از تمثال یادبود وی رونمایی شد.

معلم فداکاری که آخرین درس خود یعنی ایثار را با اهدای اعضای بدن و بخشیدن زندگی دوباره به افراد نیازمند این اعضا، معنا کرد امروز اسوه و نمونه معلمان نمونه استان بود.

در شرایطی که معلمان نمونه استان و کشوری برای تقدیر به سالن آمده بودند غرق در فضای احساسی شدند که در آن همگی عبدالحسین ساکی را معلم نمونه خود می‌دانستند و ایستاده به ایشان و خانواده‌اش ادای احترام کرده و مورد تقدیر ویژه قرارش دادند.

همچنین در این مراسم که به‌مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شد، از ۷۷ معلم نمونه و فداکار در لرستان قدردانی شد.

رضا عزتی، سرپرست آموزش و پرورش لرستان در این مراسم با گرامیداشت هفته معلم، گفت: لایحه رتبه‌بندی معلمان در دولت سیزدهم در مراحل پایانی است و در آن به منزلت و کرامت معلم توجه جدی شده است.

یادآور می‌شود، عبدالحسین ساکی، معلم دلسوز و پرتوان ساکن دورود، 12 فروردین دچار خونریزی مغزی و به بیمارستان چمران بروجرد اعزام شده بود.

این معلم دلسوز متولد 1343 بود که مرگ مغزی وی تأیید شد و هفدهم فروردین‌ماه برای اهدای عضو با رضایت خانواده، به تهران منتقل شد.

انتهای پیام
captcha