کد خبر: 4056678
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
امام جمعه سنندج بیان کرد:

مبارزه با رانت‌خواری؛ هدف اصلی اجرای هدفمندی یارانه‌

مبارزه با رانت‌خواری؛ هدف اصلی اجرای هدفمندی یارانه‌ امام جمعه سنندج به تلاش همه جانبه دولت برای رفع مشکلات و بهبود معیشتی مردم اشاره و بیان کرد: هدف از اجرای طرح هدفمندی‌ یارانه‌ها کمک به معیشت نیازمندان و مبارزه با رانت و رانت‌خواری بوده است.

ماموستا فایق رستمی، امام جمعه شهر سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه شهر سنندج امروز، 23 اردیبهشت‌ماه در آیین عبادی ـ سیاسی نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با گرامیداشت ایام مبارک سالگرد سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کردستان اظهار کرد: از دولتمردان انتظار می‌رود پروژه‌های نیمه‌تمام مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان کردستان را به اتمام برسانند.

وی با اشاره به اینکه استان کردستان به فرموده مقام معظم رهبری مرکز فرهنگ، هنر، تمدن، علم و عرفان بوده است، افزود: مردم استان در سال 88 بار دیگر با استقبال با شکوه خود از معظم‌له برادری و وفاداری خود به نظام مقدس انقلاب اسلامی را به اثبات رساندند.

امام جمعه سنندج به تلاش همه جانبه دولت برای رفع مشکلات و بهبود معیشتی مردم اشاره و بیان کرد: هدف از اجرای طرح هدفمندی‌ یارانه‌ها کمک به معیشت نیازمندان و مبارزه با رانت و رانت‌خواری بوده است.

وی احتکار را خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمانان دانست و تأکید کرد: خداوند متعال در آیات قرآن کریم به محتکران هشدار داده است در این راستا دولت باید با پیروی از آیات قرآن کریم از احتکار کارخانه‌ها و سرمایه‌گذاران جلوگیری کرده و اجازه تخلف را به آنان ندهند.

ماموستا رستمی مأیوس کردن مردم در شرایط کنونی را بزرگترین گناه دانست و گفت: نباید هیچ‌گاه از رحم و مهربانیت حق‌تعالی مأیوس شویم.

وی ادامه داد: در این شرایط مردم و دولت باید پشتیبان یکدیگر باشند چرا که اگر دولت ضعیف باشد، ملت نیز ضعیف خواهد بود و بالعکس و دشمنان در این شرایط با ناامید کردن مردم همواره به دنبال توطئه و رسیدن به اهداف شوم خود هستند چرا که دشمن هیچ‌گاه دلسوز مردم نیست.

امام جمعه سنندج به دیدار رئیس جمهور با علمای اهل سنت اشاره کرد و گفت: 21 نفر از ماموستایان اهل‌سنت استان‌های سراسر کشور روز چهارشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه در دیدار با رئیس‌‌جمهور مسائل و مشکلات مردم را بیان کردند.

وی با اعلام اینکه رئیس‌‌جمهور در این نشست به صراحت اعلام کردند به همه وعده‌هایی که به مردم داده پایبند و آن‌ها را عملی خواهد کرد، افزود: رئیس‌جمهور همچنین قول مساعد دادند که از نیروهای بومی در سپردن مسئولیت‌های استانی استفاده خواهد کرد.

ماموستا رستمی در بخش دیگری از سخنانش راه نجات انسان‌ها از مشکلات را پیروی از فرموده‌های حق‌تعالی و رسول اکرم(ص) و قرآن دانست و اظهار کرد: امیدواریم خداوند متعال به برکت این مکان مقدس امنیت و آسایش کنونی را حفظ و همه ما را از تفرقه و اختلاف دور کرده و همه ما را در مسیر دین اسلام و خدمتگزاری به مردم قرار دهد.

وی در پایان با تبریک هفته هلال‌احمر به همه فعالان این عرصه یادآور شد: نیروهای جمعیت هلال‌احمر در سرما و گرما و حوادث و اتفاقات همواره با ایثار و از خودگذشتگی همراه و همگام مردم بوده‌اند.

انتهای پیام
captcha