کد خبر: 4064201
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴

حفظ طبیعت یک تکلیف شرعی است

حفظ طبیعت یک تکلیف شرعی است امام‌جمعه نگین‌شهر با بیان‌اینکه حفظ طبیعت باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود، افزود: حفظ منابع طبیعی به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند به عنوان وظیفه بر همگان واجب است و در کنار منابع طبیعی بودن تکلیف شرعی است.

حجت الاسلام بابامحمدی امام جمعه نگین شهر در جمع اوری زباله از طبیعتبه گزارش ایکنا از گلستان، حجت‌الاسلام بابا‌محمدی، امام‌جمعه نگین‌شهر در یک اقدام جهادی در حفظ طبیعت و جمع‌آوری زباله‌ها که با حضور بسیجیان پایگا‌ه‌های حوزه توحید و فرمانده این حوزه روز گذشته، 23 خرداد برگزار شد، اظهار‌کرد: منابع طبیعی بستر حیات و توسعه پایدار است و حفاظت و نگهداری از منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع باید اولویت همه مسئولان باشد زیرا این منابع ارزشمند هستند.

حجت‌الاسلام بابامحمدی‌ بیان‌کرد: ما در قبال تمیز کردن محیط زیست وظیفه داریم، لذا حفظ منابع طبیعی به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند وظیفه واجب همگان است و در کنار منابع طبیعی بودن تکلیف شرعی است.

امام‌جمعه نگین‌شهر با تأکید بر فرهنگ سازی حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی افزود: حفاظت از منابع طبیعی باید با اشاعه فرهنگ بهره‌برداری اصولی در جهت توسعه پایدار نهادینه شود که در این خصوص همه مردم می‌توانند نقش مهمی در ترویج فرهنگ حفظ و حراست از عرصه‌های ملی و انفال ایفا کنند.

حجت‌الاسلام بابامحمدی با بیان‌اینکه همه افراد نسبت به محیط زیست و منابع طبیعی مسئول هستیم، تصریح کرد: همانطوری که طبیعت نسبت به ما مهربان است و به محیط زندگی ما زیبایی و طراوت می بخشد ما هم باید با طبیعت مهربان باشیم و لازم است جمع آوری زباله از طبیعت را به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل کنیم.

انتهای پیام
captcha