کد خبر: 4069933
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱

توجه به بانوان خراسان‌جنوبی تداوم امنیت در مرزها را به همراه دارد

مدیر‌کل امور بانوان استانداری خراسان‌جنوبی گفت: در روستاهای مرزی خراسان‌جنوبی، هر خانه نقش یک پاسگاه را دارد و اگر توانمندی بانوان به نحو احسنت شکل بگیرد، موجب مهاجرت معکوس و امنیت کشور خواهد بود.

فرشته اسدزاده مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان‌جنوبیفرشته اسدزاده، مدیر‌کل امور بانوان استانداری خراسان‌جنوبی، امروز 20 تیرماه در جلسه دیدار بانوان خراسان‌جنوبی با انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور بانوان گفت: در روستاهای مرزی خراسان‌جنوبی، هر خانه نقش یک پاسگاه را دارد و اگر توانمندی بانوان به نحو احسنت شکل بگیرد موجب مهاجرت معکوس و امنیت کشور خواهد بود.

وی افزود: حمایت از بانوان مرزی در واقع حمایت از امنیت پایدار در مرزهاست، ادعا داریم که با حمایت از بانوان روستاهای مرزی و ماندگاری آنها در روستاها، می‌توانیم مرزهای شرقی را مدیریت کنیم.

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ظرفیت عظیم نیروی انسانی بانو در خراسان‌جنوبی وجود دارد که می‌توان از آنها در بخش‌های مختلف استفاده کرد، بانوان هنرمند و صنعتگر استان چنانچه حمایت شوند می‌توانند در زمینه ایجاد اشتغال نقش مهمی را ایفا کنند.

اسدزاده با اشاره به اینکه بانوان خراسان‌جنوبی نشان دادند که توانمند و پرتلاش و سرشار از استعداد و هنر هستند، حمایت‌های استاندار خراسان‌جنوبی از بانوان و برنامه‌های ویژه بانوان در استان نشان از اهمیت حوزه بانوان دارد که باعث دلگرمی ماست.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در اولین روز سفر دو روزه خود به خراسان‌جنوبی همزمان با عید سعید قربان در بیرجند با جانباز ۷۰ درصد و سپس استاندار خراسان‌جنوبی دیدار کرد. نشست با بانوان نخبه و کارآفرین و دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی از دیگر برنامه‌های خزعلی در مرکز استان بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha