کد خبر: 4072590
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳

اعطای مجوز برگزاری آزمون حفظ عمومی قرآن به 15 مرکز در کردستان

اعطای مجوز برگزاری آزمون حفظ عمومی قرآن به 15 مرکز در کردستان رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان از اعطای مجوز برگزاری آزمون حفظ عمومی قرآن به 15 مرکز قرآنی استان کردستان خبر داد.

 رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستانبهرام مرادی، رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: با تدوین آیین‌نامه‌ جدید برگزاری آزمون‌های عمومی حفظ قرآن کریم از یک تا 30 جزء به 15 مرکز قرآنی در کردستان واگذار شد.

وی افزود: در این راستا مراکز آزمون حفظ عمومی قرآن کریم در استان کردستان شناسایی شده و در سایت تلاوت telavat.ir تعریف و آماده ثبت‌نام متقاضیان حفظ قرآن است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه hafz.telavat.ir نسبت به ثبت‌نام و شرکت در مؤسسات انتخابی در سطح استان کردستان اقدام کنند.

وی افزود: در استان کردستان مؤسسات قرآنی رضوان الصالحین، دارالاشراق، تعلیم ذکر الحکیم و نبی اکرم(ص) در سنندج، جنت الریحان و حضرت مریم(س) در بیجار، نورالیقین در بانه، اعتصام بحبل‌الله از دیواندره، فروغ انوار هدایت نبوی و انوار قرآن مجید در کامیاران، تسنیم گولان در دهگلان، نرجس خاتون و راهیان نور در قروه، نگین کوثر از مریوان و عرفان در سقز مجوز برگزاری دوره حفظ عمومی قرآن را دریافت کرده‌اند.

مرادی با اشاره به اینکه این مؤسسات قرآنی سطح استان در زمینه حفظ قرآن همواره فعالیت داشته‌اند، یادآور شد: ان شاء الله امکان افزایش مراکز مجاز آزمون حفظ در آینده وجود دارد.

انتهای پیام
captcha