معاون امنیت و انتظامی وزیر کشور گفت: روز گذشته تعداد محدودی از نیروهای مرزبانی افغانستان، بدون رعایت حدود جغرافیایی و مرزی دست به اقدامات تحریکآمیزی زدند که مرزبانی جمهوری اسلامی ایران با مدیریت صحنه و جلوگیری از تشدید تنشها، موضوع را مدیریت کرد. 
به گزارش ایکنا، ایسنا نوشت: مجید میراحمدی، معاون امنیت و انتظامی وزیر کشور در خصوص درگیری میان نیروهای مرزبانی کشورمان با نیروهای طالبان، گفت: بر اساس گزارشهای واصله، روز گذشته تعداد محدودی از نیروهای مرزبانی افغانستان در منطقه زهک بین میل 56 و میل 57 بدون رعایت حدود جغرافیایی و مرزی دست به اقدامات تحریکآمیزی زدند که مرزبانی جمهوری اسلامی ایران با مدیریت صحنه و جلوگیری از تشدید تنشها، موضوع را مدیریت کرد و این مسئله پایان یافت.
وی با بیان اینکه متأسفانه امروز در همان منطقه نیروهای مرزبانی افغانستان دست به اقدامات تحریکآمیز دیگری زدند و به سمت نیروهای مرزبانی ایران اقدام به تیراندازی کردند، گفت: متقابلاً نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی ایران نیز پاسخ این تیراندازی را دادند.
معاون امنیت و انتظامی وزیر کشور ادامه داد: در ساعت 13:30 و پس از حدود یک ساعت درگیری محدود، این موضوع با مدیریت و تسلط مرزبانی جمهوری اسلامی خاتمه پیدا کرد.
وی با بیان اینکه لازم است نیروهای مرزبانی افغانستان به حدود جغرافیایی و مرزی توجیه شوند، افزود: بارها این موضوع به مقامات افغانستانی گوشزد شده است تا این باعث نشود تنشهای محدود، علیرغم خواست دو طرف صورت گیرد.
انتهای پیام