کد خبر: 4075190
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۶

پیمان عین‌القضاتی، رئیس شورای شهر اراک شد

پیمان عین‌القضاتی، رئیس شورای شهر اراک شد پیمان عین‌القضاتی در انتخاب هیئت‌رئیسه جدید شورای اسلامی شهر ار اک در سال دوم دور ششم به عنوان رئیس شورا برگزیده شد.

پیمان عین‌القضاتی، رئیس شورای اراک

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، انتخابات هیئت‌رئیسه سال دوم دوره ششم شورای اسلامی شهر اراک، عصر دوشنبه، 10 مرداد در سالن جلسات شورای شهر این شهرستان با حضور اعضا برگزار و پیمان عین‌القضاتی، با 6 رأی از 11 رأی مأخوذه به سمت رئیس شورای اراک انتخاب شد.

براساس این گزارش، در انتخابات شورا که روز گذشته برگزار شد، 5 رأی از 11 رأی مأخوذه سفید اعلام شد. پس از رأی‌گیری داوود قربانی با 6 رأی موافق و 5 رأی سفید به عنوان نائب رئیس شورا انتخاب شد.

همچنین علی‌اصغر غفاری با 6 رأی موافق از جمع 11 رأی اخذ شده دبیر شورا و رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورا و عباس خسروانی نیز با 6 رأی موافق و 5 سفید در جایگاه سخنگوی شورا ابقا و با همین تعداد رأی به سمت رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شهر اراک انتخاب شد.

جایگاه خزانه‌داری و ریاست کمیسیون خدمات شهری شورا نیز با 6 رأی موافق و 5 رأی سفید به محمد عسگری رسید. همچنین حامد آجرلو با همین تعداد رأی به عنوان رئیس کمیسیون املاک شناخته شد.

در ادامه رأی‌گیری داوود قربانی با ۶ رأی موافق و 5 سفید به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و پیمان عین‌القضاتی نیز با همین تعداد رأی به عنوان رییس کمیسیون نظارت انتخاب شدند.

انتهای پیام
captcha