کد خبر: 4075674
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸

دو دستگی به معنای فکری و اعتقادی در شورا وجود ندارد

دو دستگی به معنای فکری و اعتقادی در شورا وجود ندارد رئیس شورای شهر اراک با اشاره به اینکه اعضای شورای ششم همگی متعلق به یک گروه فکری هستند، افزود: بی‌شک دو دستگی به معنای فکری و اعتقادی در شورا وجود ندارد و تمامی مصوبات با حداکثر رأی به تصویب رسیده است.

سید وحید میرنظامی رئیس شورای اراک

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سید وحید میرنظامی، رئیس شورای اسلامی شهر اراک، امروز، 12 مرداد، در نشست مطبوعاتی که به منظور تشریح عملکرد این مجموعه در سالن جلسات شورای شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه در یک سال گذشته 270 مصوبه کمیسیون‌ها در صحن علنی شورا با حداکثر آرا به تصویب رسید، تصریح کرد: کار تیمی و شورایی، اقتضائات و شرایط خاص خود را دارد و خوشبختانه هم‌افزایی، تشریک مساعی و تعامل بسیار خوبی بین اعضای شورا وجود دارد و به نظر می‌رسد نمره قبولی را کسب کرده‌ایم.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبتنی بر ایجاد دودستگی بین اعضای شورا با توجه به انتخاب هیئت‌ریسه جدید، اظهار کرد: همه اعضای شورا نیروهای انقلابی، خدوم و فعال هستند، شش نفری که امروز در شورای شهر وزنه‌هایی را برداشتند که قطعاً حمل آنان به تنهایی سخت است و باید از ظرفیت همه اعضا استفاده شود و هرجا نیاز به کمک سایر اعضا باشد قطعاً انجام وظیفه شده و به تکلیف عمل می‌شود.

میرنظامی در تکمیل سخنان خود افزود: برگزار نشدن جلسه ۱۱ نفره و گفت‌و‌گو باعث شد که به توافق واحد نرسیم. نزدیک به ۶۰ هزار رأی مردم متعلق به این ۵ نفر است و از آنجایی که همگی متعلق به یک گروه فکری و انقلابی هستیم باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم. بی‌شک دو دستگی به معنای فکری و اعتقادی در شورا وجود ندارد و تمامی مصوبات با حداکثر رأی به تصویب رسیده است. امید هیئت‌رئیسه صلاح شهر را در نظر بگیرد و از ظرفیت این ۵ نفر با حفظ شأن آنان استفاده شود.

رییس شورای اسلامی اراک در پایان بیان کرد: هیچ تیم فوتبالی با ۶ نفر به پیروزی نخواهد رسید. اگر دوستان کمک بخواهند، تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی به مردم به کار خواهیم گرفت؛ چراکه در پایان دوره چهارساله همه ما 11 نفر باید پاسخگوی شهروندان باشیم.

انتهای پیام
captcha