کد خبر: 4076199
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱

امامت بدون امت معنا ندارد

معاون امور نظارت و هماهنگی پارلمانی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی گفت: امامت بدون امت معنایی ندارد و تاریخ‌سازی امام حسین(ع) به واسطه همراهی یاران با وفایش انجام شد.

قاسم جعفری، معاون امور نظارت و هماهنگی  پارلمانی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامیقاسم جعفری، معاون امور نظارت و هماهنگی  پارلمانی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه هر کدام از 72 تن یاران امام حسین(ع) یک شخص نبودند بلکه امتی بودند که در کنار امام حسین(ع) قرار گرفتند، اظهار کرد: قیام امام حسین(ع) اگر به اینجا رسید، توسط همین 72 تن انجام شد که تعدادشان کم بود اما هر کدام امتی بودند و توانستند برای چندین نسل تاریخ‌ساز شوند.

وی با تأکید براینکه توجه به یاران امام حسین(ع) درس های مهمی به همراه دارد، افزود: همراهی امام، نیاز جامعه است و امام به تنهایی معنا ندارد زیرا حلقه امامت با امت معنا پیدا می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه‌ پیام نور خراسان شمالی با اشاره به سخن پیامبر گرامی اسلام در رابطه با سوره «هود»، تصریح کرد: خداوند در آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود، پیامبر(ص) را به استقامت در برابر دشواری‌ها امر کرده و آنها را از سرپیچی نهی کرده است. یعنی در این آیه پیامبر(ص) و یارانش فقط به استقامت دعوت شده‌اند. موضوع استقامت، پایداری خود پیامبر(ص) نیست بلکه خطاب به پیامبر(ص) و یارانش است زیرا برخی از یاران طاقت مشکلات را نداشتند و در ادامه سرپیچی می‌کردند. همین امر سبب شد پیامبر(ص) پس از نزول این آیه فرمودند: «سوره هود مرا پیر کرد».

جعفری با تأکید براینکه امام جامعه باید کاری کند که بصیرتی ایجاد شود تا امت همراهی کنند، ادامه داد: رأی امام بدون حضور با بصیرت و وفادارانه امت در کنار امام ارزشی ندارد و نباید از این موضوع غفلت کنیم.

وی اضافه کرد: امام حسین(ع) فرمودند بهتر و نیکوتر از یاران خود در هیچ کجا ندیدم که با این گفته امام حسین(ع) درجه یاران خود را مشخص کرده‌ است.

معاون امور نظارت و هماهنگی  پارلمانی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه یاران امام حسین(ع) با علم به اینکه قافله آنان به مرگ ختم می‌شود در کنار امام خود ایستادند، ادامه داد: حتی زمانی که امام حسین(ع) به یاران خود می‌گوید که من شما را آزاد می‌کنم و می‌توانید برگردید، یکی از یاران امام حسین(ع) می‌گوید که اگر 70 بار کشته شویم و دوباره زنده شویم باز هم همراه خواهیم ماند.

جعفری با تأکید براینکه یاران امام حسین(ع) در دوران فشارهای بسیار همراه امام خود بودند، افزود: جذابیت سیاهی لشگر یزید برای همه وجود داشت اما یاران امام حسین(ع) جذب سیاهی لشگر یزید نشدند و موضع حق را انتخاب کردند که این موضوع شامل کوچک‌ترین عضو لشگر تا بزرگ‌ترین عضو لشگر امام حسین(ع) می‌شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه‌ پیام نور خراسان شمالی با بیان اینکه در 40 سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی نیز می‌گذرد حرف آخر را مردم زدند، اضافه کرد: طی این سال‌ها دشمنان انقلاب اسلامی از هیچ توطئه‌ای دست بر نداشتند اما حضور ملت در کنار امام جامعه موجب خنثی شدن تمام توطئه‌ها شد.

معاون امور نظارت و هماهنگی  پارلمانی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه اگر برای تعریف از خوبی مردم ایران مبالغه کنیم جایز است، افزود: ملت ایران با تمام فشارها از دوران دفاع مقدس تاکنون ایستادگی کردند که مبالغه برای این ملت جایز است.

انتهای پیام
captcha