کد خبر: 4079788
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۶

ویژه‌برنامه گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر در ارومیه برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی از برگزاری مراسم محوری در ارومیه به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر هشتم شهریورماه خبر داد.

حجت‌الاسلام ناصر آقایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام ناصر آقایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی، ۳۰ مرداد در جلسه برنامه‌ریزی گرامیداشت هشتم شهریور، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت اظهار کرد: یاد خاطره دو تن از یاران دیرین امام خمینی(ره)، شهیدان رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم و هشت شهریور سالروز به شهادت رسیدن این دو عزیز بوده که اسوه علم و تقوا بودند و سالروز شهادت‌شان فرصت مناسبی برای تکریم و ترویج شاخص‌های فکری آن‌ها در جامعه و برای مسئولان است.

وی افزود: باور توحیدی، داشتن ایمان واقعی به خدا، عمل به تعهدات و وظایف، مکتبی بودن، ولایت‌پذیری، ولایت‌مداری و مطیع و پشتیبانی از ولایت، از جمله ویژگی‌های برجسته این شهیدان بود و ما باید با تاسی از شهدا، امام شهدا(ره) و ائمه اطهار(ع) ولایت‌مدار باشیم و ولایت ما امتداد ولایت الهی و نبوی بوده و اجرای دستورات الهی در جامعه و جهان از وظایف ولی‌فقیه محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام آقایی بیان کرد: از شاخص‌های فکری شهیدان رجایی و باهنر می‌توان به مردمی بودن آنها اشاره کرد که باید در رفتار و منش مسئولان نمود پیدا کند و معظم رهبری در این مورد فرمودند: «فلسفه و هدف نام‌گذاری ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر به عنوان هفته دولت، زنده ماندن شاخص‌های فکری و رفتاری و شخصیتی این دو شهید است».

وی ادامه داد: این دو شخصیت بزرگوار در اوج اقتدار سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تواضع خود را ثابت کرده و کار و خدمت را برای مردم، کسب رضایت الهی و پرهیز از تکبر در کسوت خدمتگزاری انجام می‌دادند که این موضوع رمز ماندگاری و جاودانگی آن‌ها در تاریخ اسلام شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: روز هشتم شهریور مراسم محوری در ارومیه به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و سال‌روز شهادت شهید رجایی باهنر برگزار می‌شود، برنامه‌های هفته دولت شامل برگزاری برنامه محوری سالروز شهادت شهید باهنر و شهید رجایی، دعوت از همه کارکنان و خانواده‌ها، سازمان‌ها و ادارات برای شرکت در مراسم، تبیین آرا و اندیشه‌های سیاسی، فکری، اجتماعی و فرهنگی شهیدان رجایی و باهنر است.

حجت‌الاسلام آقایی عنوان کرد: تبیین ویژگی‌های دولت اسلامی و کارگزاران آن با استفاده از ظرفیت رسانه و فضای مجازی، برگزاری نشست‌های تخصصی و جریان‌سازی، پاسخگویی دولت و تاکید بر جایگاه اصل پاسخگویی دولتمردان و نقش آن در تحقق حقوق شهروندی در نظام سیاسی، ارائه و بازگویی دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه دیپلماسی بین‌المللی، زیست محیطی، سلامت، پزشکی، تجاری، اقتصادی، صنایع، حمل و نقل در راستای امیدآفرینی در بین مردم از سایر طرح‌های این ایام محسوب می‌شود.

وی افزود: برگزاری نشست‌های تخصصی و ویژه معرفی شهیدان رجایی و باهنر به عنوان الگوی خدمت با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه مجازی، برگزاری مسابقات فرهنگی با محوریت معرفی ابعاد شخصیتی این دو شهید با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، گلباران مزار شهدا درج زیرنویس و اطلاع‌رسانی از طریق صدا و سیمای مرکز استان در خصوص مراسم هشت شهریور و ترویج و تکریم شاخص‌های فکری، رفتاری و شخصیت شهیدان رجایی و باهنر از سایر برنامه‌ها هستند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اضافه کرد: تدارک برنامه سخنرانی با حضور صاحب‌نظران در بخش‌های مختلف صدا و سیمای مرکز استان، اطلاع‌رسانی و دعوت از عموم مردم جهت شرکت در مراسم محوری روز هشت شهریور توسط صدا و سیما، فضاسازی تبلیغی در سطح شهر، فضاسازی تبلیغی ادارات و سازمان‌های سراسر استان، هماهنگی با ائمه‌جمعه و خطبای نماز جمعه برای دیدار در تاریخ ۱۴٠۱/٠۶/٠۴ و ۱۴٠۱/٠۶/۱۱ به منظور گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر از برنامه‌های پیشنهادی محسوب می‌شود.

وی در پایان گفت: پخش فیلم‌های مربوط به ترور و شهادت شهیدان باهنر و رجایی و پخش مطالب و کلیپ‌های مناسبتی، بهره‌گیری از تلویزیون‌های شهری سطح شهر در خصوص بزرگداشت هشت شهریور، برگزاری شب‌های شعر و خاطره مجازی و حضوری با رعایت کامل موازین بهداشتی با موضوع تبیین جنایات ترور در انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌های تعیین شده برای ایام هفته دولت است.

انتهای پیام
captcha