کد خبر: 4079934
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰

۱۰ شهریور؛ آخرین مهلت ارسال آثار به کنگره «شعر عاشورایی»

۱۰ شهریور؛ آخرین مهلت ارسال آثار به کنگره «شعر عاشورایی» رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه، آخرین مهلت ارسال آثار به پانزدهمین کنگره سراسری «شعر و آیین‌های عاشورایی» قروه را ۱۰ شهریورماه اعلام کرد.

کنگره سراسری شعر عاشورایی

به گزارش ایکنا از کردستان، محمدعلی مؤمنی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر قروه امروز، 31 مردادماه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان قروه با موضوع بررسی اجرای هرچه بهتر پانزدهمین کنگره سراسری «شعر و آیین‌های عاشورایی» به بخش‌های جدید این کنگره ملی اشاره و اظهار کرد: امسال کنگره برخلاف سال‌های گذشته فقط به شعر محدود نیست و بخش‌های فیلم، نمایش و تعزیه‌خوانی به کنگره اضافه شده است.

وی با اشاره به اینکه آخرین مهلت ارسال آثار به این کنگره ۱۰ شهریور ماه امسال است، افزود: زمان برگزاری مراسم اختتامیه کنگره «شعر و آئین‌های عاشورایی» روز‌های ۱۶ و ۱۷ شهریورماه خواهد بود.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره شعر و آئین‌های عاشورایی بیان کرد: علاقمندان می‌توانند شعر و فیلم عاشورایی خود را در تمامی موضوعات مربوطه به نهضت عاشورایی ابا عبدالله الحسین(ع) به دبیرخانه ارسال کنند.

وی بخش اصلی جشنواره را شعر عاشورایی دانست و افزود: بخش ویژه شعر در قالب ایثار و شهادت با تأکید بر شهدای کردستان و شهید حاج قاسم سلیمانی به سه زبان فارسی، کُردی و ترکی نیز در نظر گرفته شده است.

مؤمنی به موضوعات بخش فیلم کوتاه اشاره کرد و گفت: موضوع فیلم‌ها باید جلوه‌های دینی، اخلاقی، اجتماعی و دستورات قرآن کریم در قیام عاشورا، تأثیرات قیام عاشورا بر بقای دین پیامبر اکرم(ص)، تصویری کردن احادیث پیامبر(ص) درباره امام حسین(ع) و هر گونه محتوای مشترک بین پیامبر(ص) و امام حسین(ع) باشد.

حجت‌الاسلام عابدین رستمی، امام جمعه قروه در این مراسم اظهار کرد: کنگره سراسری «شعر و آئین‌های عاشورایی» باید همچون سال‌های گذشته به بهترین شکل ممکن در قروه برگزار شود.

وی در پایان یادآور شد: شهرستان قروه از لحاظ زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به مهمانان دارای مشکلاتی است که امیدواریم این زیرساخت‌ها با تدبیر مدیران ارشد استان در آینده تأمین شود.

انتهای پیام
captcha