کد خبر: 4083570
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۲

15 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس در لرستان رونمایی می‏‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان از رونمایی 15 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس در این استان خبر داد و گفت: این کتاب‌ها در موضوعات خاطره، داستان، زندگی‌نامه داستانی، تاریخ شفاعی، نمایشنامه، فلیم‌نامه و سفرنامه است.

محسن رشیدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستانمحسن رشیدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان در تشریح برنامه‌های این نهاد در هفته دفاع مقدس گفت: طی هفته دفاع مقدس که از 31 شهریورماه جاری آغاز و تا ششم مهرماه سال جاری ادامه دارد برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در استان اجرا می‌‏شود.

وی رونمایی از 15 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس را یکی از برنامه‌های این هفته برشمرد و افزود: این کتاب‌ها در موضوعات خاطره، داستان، زندگی‌نامه داستانی، تاریخ شفاعی، نمایشنامه، فلیم‌نامه و سفرنامه است.

رشیدی با اشاره به اینکه استان لرستان در دوران انقلاب و دفاع مقدس شش هزار و 544 شهید را تقدیم انقلاب کرده است، اضافه کرد: نویسندگان می‎توانند بالا بودن آمار شهدا، جانبازان و آزادگان استان لرستان را سوژه آثار خود قرار دهند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه در هفته دفاع مقدس برنامه‌هایی از قبیل رژه نیروهای مسلح، غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری مسابقات مختلف، نواخته شدن نمادین زنگ ایثار، بازسازی عملیات‌های دفاع مقدس و نشست‌های بصیرت‌بخشی را در استان خواهیم داشت، به برگزاری جلسات هفتگی کارگاه توانمند‌سازی نویسندگان دفاع مقدس لرستان اشاره کرد و گفت: تاکنون پنج جلسه از این دوره آموزشی برگزار شده است.

انتهای پیام
captcha