به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام اسماعیل مهدوی 17 مهر در نشست هماندیشی بهمناسبت هفته وحدت و حفظ این عنصر مهم که در سالن جلسات لشکر 3 ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: این هفته را نماد صلح و دوستی برای پیروان راستین و حقیقی دین و مکتب انسانساز اسلام میدانیم.
وی ادامه داد: پیام هفته وحدت این است، که با دست اتحاد و ذهن هوشیار، در سایه دستورات قران کریم، پیامبر خدا صلیالله علیه و آله و سلم و عترت پاک آن حضرت، مجال از تفرقهافکنی بیگانگان بگیریم، سپس وحدت و یکرنگی خود را حفظ کنیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در لشکر عملیاتی۳ حضرت حمزه (ع) تصریح کرد: مسلمانان باید فارغ از اختلافات ظاهری با پرهیز از تفرقه، در مسائل جهان اسلام همسو و همجهت حرکت کنند و بر روی اشتراکات بیشتر تمرکز کنند.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم پیروان ادیان توحیدی را به وحدت براساس مشترکات فرا میخواند، اضافه کرد: آیات متعددی در قرآن هست، که تاکید بر وحدت مسلمانان و یکپارچگی آنان دارد.
حجتالاسلام مهدوی افزود: وحدت جهان اسلام، نقطه ضعف دشمنان و نقطهعطف سعادت مسلمانان است و باید این نقطه را دریابیم، پیش از آنکه دشمن آن را دریافته باشد.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره برای وحدت و امنیت ایران اسلامی دندان طمع تیز کردهاند، گفت: بنابراین باید با هوشیاری و بصیرت مضاعف روبهجلو گام برداریم، نسل جدید را با ترفندها و دسیسههای دشمن بیشازپیش آشنا کنیم.
وی با بیان اینکه نسل انقلاب باید درراستای تبیین تاریخ انقلاب و چگونگی تاسیس نظام اسلامی برای نسل جدید اهتمام بورزند، گفت: دشمن بهدنبال ایجاد شکاف بین نسل انقلاب و نسل جدید است، حال آنکه ما باید پیشتازتر بوده و اجازه ندهیم این فاصله ایجاد شود.
انتهای پیام