کد خبر: 4090754
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹

تشکیل شعبات ویژه رسیدگی به پرونده‌های اوقاف در کرمان

تشکیل شعبات ویژه رسیدگی به پرونده‌های اوقاف در کرمان رئیس‌کل دادگستری استان کرمان از تعیین شعبات ویژه رسیدگی به پرونده‌های اوقاف و امور خیریه خبر داد و گفت: تحقق نیت وافقان وظیفه‌ای شرعی و قانونی است و باید از نیت وافقان حراست شود.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس دادگستری کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان در دیدار معاون توسعه مدیریت منابع و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: بخشی از مشکلات بازاریان کرمان با اوقاف باید با در نظر گرفتن صرفه و صلاح طرفین تعیین تکلیف شوند.

رئیس‌ کل دادگستری استان با بیان اینکه تحقق نیت وافقان وظیفه‌ای شرعی و قانونی است و باید از نیت وافقان حراست شود، از تعیین شعبات ویژه رسیدگی به پرونده‌های اوقاف و امور خیریه خبر داد و افزود: در چارچوب قانون از اقدامات حوزه خیر و موقوفات حمایت می‌کنیم.

علیرضا هوشیار، معاون توسعه مدیریت منابع و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز در این جلسه گفت: به دنبال ساماندهی املاک اوقافی در سطح کشور و استان کرمان هستیم.

انتهای پیام
captcha