کد خبر: 4091205
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۴

ضرورت بهره‌وری از نیروی متخصص در بخش کشاورزی و دامپروری

ضرورت بهره‌وری از نیروی متخصص در بخش کشاورزی و دامپروری نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر لزوم برنامه‌ریزی و حرکت هوشمندانه در بخش‌های کشاورزی و دامپروری تأکید و به جایگاه ویژه امنیت و سلامت غذایی در کشور و لزوم بهره‌وری بیشتر از نیروی انسانی متخصص در این حوزه اشاره کرد.

آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، 19 مهر در مراسم گرامیداشت روز دامپزشک، پیشرفت کشور در حوزه دامپزشکی  را مرهون زحمات فعالان این حوزه دانست و ادامه داد: همه فعالان این عرصه تلاش می‌کنند تا شرایط تولید دام در کشور رو به رشد باشد.

وی با بیان اینکه موفقیت امروز حاصل تلاش کسانی است که در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور در زمینه علمی خدمت می‌کنند تا در سطح جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم، اظهار کرد: اکنون شرایط کشور، منطقه و جهان بسیار حساس است و نیازست با هوشیاری بسیار تلاش کنیم تا در جنگ فناوری و تکنولوژی و ژنتیکی پیروز شویم و برای سالیان بعد فکر و برنامه‌ریزی کنیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تأکید کرد: جمهوری اسلامی خانه امید همه‌ ماست. در گذشته کشور ما به بهانه‌های مختلف را به بیگانگان واگذار می‌شد، اما با پیروزی انقلاب، پایبندی به آرمان‌های بلند انقلاب، همت ملت بزرگ ایران و وجود بیش از 230 هزار شهید ذره‌ای از خاک کشورمان به بیگانگان واگذار نشده و اجازه تجزیه کشور نیز داده نشد و از همه جهات در جهان در جایگاه ویژه و با عظمتی هستیم.

وی تصریح کرد: در مجمع تشخیص مصلحت نظام سیاست‌هایی در مجموع ۵۰ جلسه در قالب جلسات علنی و کمیسیون تخصصی تنظیم شده است که این سیاست‌ها خدمت مقام معظم رهبری و دولت تقدیم شده است و بخشی از این سیاست‌ها مربوط به حوزه کشاورزی و دامپروری است.

این مقام مسئول به جایگاه ویژه امنیت و سلامت غذایی در کشور و لزوم بهره‌وری بیشتر از نیروی انسانی متخصص در این حوزه اشاره و ادامه داد: بارها درباره آبیاری بارانی تذکراتی داده شده است؛ چراکه ۴۰ درصد آب با این روش هدر می‌رود. راندمان آبیاری بخش کشاورزی ما اکنون ۳۵ درصدست و باید این رقم را به ۷۰ درصد برسانیم. در کشت کلزا و زیتون در استان نیز می‌توانیم بهتر از این عمل کرده و در بخش تأمین روغن وابسته نباشیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی لزوم بهره‌وری بهتر و بیشتر در حوزه کشاورزی را مورد تأکید قرار داد و افزود: در کشت و آبیاری گندم می‌توان بهتر عمل کرد و در پرورش شتر در مناطق کویری و تولید ماهی و میگو در قفس باید پیشرفت قابل ملاحظه کرد. همچنین در حوزه دامپزشکی نیز باید به کار و فعالیت در این حوزه وسعت بخشید.

وی اظهار کرد: نباید ذره‌ای تخلف در حوزه دامپزشکی صورت گیرد. ناظران و فعالان حوزه دامپزشکی باید نظارت کافی روی مواد غذایی داشته باشند تا موادغذایی آلوده و ناسالم به کشور وارد نشود. همچنین توجه به بازار کشورهایی همسایه و رفع نیاز آنان می‌تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: دشمن با ایجاد اغتشاش آرمان‌ها و ارزش‌های ما را هدف قرار داده و دست خود را خون ملت بزرگ ایران آغشته کرده و به فکر غارت اموال ملت هستند. آنان نمی‌خواهند کشوری که سال‌های بسیار در اسارت بیگانگان بوده است نفس راحتی بکشد.

انتهای پیام
captcha