دبستان ۴ کلاسه خیرساز «همیاران ۲» در روستای شهید چمن از توابع شهرستان نرماشیر به بهرهبرداری رسید. 
به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کرمان، مدرسه ۴ کلاسه خیرساز «همیاران ۲» با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از مسئولان و خیران امروز، ۲۴ مهرماه در شهرستان نرماشیر به بهرهبرداری رسید.
رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در آیین افتتاح این مدرسه ضمن قدردانی از همه خیران بهویژه خیران مدرسه ساز، گفت: مدرسهسازی با ارزشترین امور خیری است که صدقهای همیشه جاری و اقدامی اثربخش در راستای تربیت و آموزش نسلی پویا است.
وی ادامه داد: به همت خیران مدرسهساز تاکنون بخش مهمی از چالش کمبود فضای آموزشی در استان رفع شده و همچنان نیازمند یاریشان هستیم.
دبستان ۴ کلاسه خیرساز «همیاران ۲» در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع با زیربنای ۲۴۶ مترمربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در روستای شهید چمن در شهرستان نرماشیر قرار دارد.
انتهای پیام