کد خبر: 4094237
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۳

توقیف کامیون حامل آرد قاچاق در خمین

توقیف کامیون حامل آرد قاچاق در خمین فرمانده انتظامی شهرستان خمین از توقیف یک دستگاه خودروی کامیون و کشف ۳۲ کیسه آرد قاچاق به ارزش تقریبی ۱۳۰ میلیون ریال خبر داد.

آرد

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سرهنگ هادی افراسیابی، فرمانده انتظامی شهرستان خمین، از توقیف یک دستگاه خودروی کامیون و کشف ۳۲ کیسه آرد قاچاق به ارزش تقریبی ۱۳۰ میلیون ریال در بازرسی از آن خبر داد.

وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان خمین، روز گذشته هنگام گشت‌زنی و کنترل خودرو‌های عبوری در سطح محور‌های مواصلاتی این شهرستان، به یک دستگاه خودروی کامیون مظنون و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند که در بازرسی از خودروی مذکور موفق به کشف ۳۲ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق شدند.

افراسیابی گفت: از سوی کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی، ارزش تقریبی آرد‌های قاچاق کشف شده ۱۳۰ میلیون ریال تعیین شده است. پلیس برخود قاطع با قاچاقچیان ارزاق عمومی و مورد نیاز مردم خواهد داشت. متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

انتهای پیام
captcha