کد خبر: 4094741
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی بیان کرد:

دیپلماسی شهری؛ ابزاری برای توسعه شهرها

دیپلماسی شهری؛ ابزاری برای توسعه شهرها دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی با اشاره به اینکه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خوبی در اراک وجود دارد، گفت: دیپلماسی شهری ابزاری برای توسعه شهرهاست که باید مورد توجه قرار گیرد.

حمیدرضا غلام زاده

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حمیدرضا غلام‌زاده، دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، امروز، 4 آبان، در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری اراک که با حضور سفرای کشورهای کوبا، سنگال، قزاقستان، مجارستان، نیکاراگوئه، اوگاندا در فرهنگسرای شهر این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع سرمایه‌گذاری موضوعی مقطعی نیست و نیازمند مقدمه و مؤخره است. این رویداد از فرصت‌های دیپلماسی شهری برای اراک استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از اقدامات از سوی دولت‌های محلی و شهرداری‌ها انجام می‌گیرد در طول سال‌های اخیر مسئله این دولت‌ها بسیار حائز اهمیت است. چالش‌های حوزه شهری بین شهرها مشترک است و آنان می‌توانند تجارب را در اختیار یکدیگر بگذارند که دیپلماسی شهری به تحقق این امر کمک می‌کند.

غلام‌زاده به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در اراک اشاره و تصریح کرد: این شهر به لحاظ فرهنگی و موقعیت جغرافیایی ظرفیت‌های گردشگری خوبی را در خود جای داده است که می‌تواند یکی از منابع درآمدی پایدار تلقی شود. به واسطه دیپلماسی شهری می‌توان این توانمندی‌ها را معرفی کرد و فاصله نزدیک اراک با پایتخت بستری برای توسعه گردشگری است.

وی با بیان اینکه مشارکت مردمی یکی از مباحث مدنظر در حوزه مدیریت شهری به شمار می‌آید، افزود: توجه و تحقق مشارکت مردمی فرصت‌های خوبی را به لحاظ مدیریت هزینه‌ها در اختیار مدیریت شهری قرار می‌دهد. توسعه زیرساخت‌ها از جمله محیط زیست می‌تواند در توسعه شهرها و تأمین منابع اولیه برای توسعه زیرساخت‌های این حوزه اثربخش باشد.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی در پایان بیان کرد: همایش یاد شده هدف نهایی نیست، بلکه نقطه عطفی در سلسله اقدامات توسعه‌ای شهر اراک است و مجمع نیز آمادگی همکاری با شهرداری اراک را دارد تا گام مؤثری در توسعه این شهر برداشته شود.

انتهای پیام
captcha