کد خبر: 4097856
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۰
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد:

دانش‌آموز تراز انقلاب؛ خروجی نظام تعلیم و تربیت

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خروجی نظام تعلیم و تربیت باید دانش‌آموز تراز انقلاب باشد، افزود: برای رسیدن به اهداف باید پیش‌نیازها رعایت شود

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: نشست تخصصی معاونان آموزش ابتدایی سراسر کشور عصر دوشنبه در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با مهم دانستن پایه ابتدایی، گفت: من پایه اول ابتدایی تدریس کردم، خیلی شیرین است. امروز هم یک دانش‌آموز ابتدایی دارم.

وی با بیان اینکه امروز نظریات متعددی در خصوص تریبت کودکان مطرح شده است، از جمله غیر قابل پیش بینی بودن دانش‌آموزان نسل زد، خطاب به مدیران معاونت ابتدایی گفت: تدریس به کودکان شیرین اما سخت است.

نوری، آبان را ماه شهادت دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود: شهادت حسین فهمیده در هشتم آبان، شهادت دانش‌آموزان در روز سیزدهم آبان سال ۵۷ و شهادت جمعی از دانش‌آموزان در حادثه تروریستی شاهچراغ در آبان رخ داده است. من به منزل این شهدای حادثه تروریستی رفتم و از نزدیک با این شهدا آشنا شدم. این شهدا به روایت خانواده‌هایشان به گونه‌ای متفاوت بودند.

وی با اشاره به اینکه باید اجازه دهیم دانش‌آموزان در مدرسه تدریس کنند، گفت: باید به حکمرانی برنامه درسی در مدارس بپردازیم؛ مهم برنامه درسی است. از مؤلفه‌های برنامه درسی توجه به محتوا و ارزشیابی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خروجی نظام تعلیم و تربیت باید دانش‌آموز تراز انقلاب باشد، افزود: برای رسیدن به اهداف باید پیش‌نیازها رعایت شود؛ پیش‌نیاز اول درک تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان است. در حالی که تاکنون ما فقط دانش‌آموزان عادی و استثنایی را از یکدیگر تفکیک کرده‌ایم.

وی در ادامه بیان کرد: ما ۱۴۵ آزمون برای درک شخصیت و استعداد دانش‌آموزان داریم که باید از آن‌ها استفاده کنیم؛ باید به سوی استعدادیابی دانش‌آموزان حرکت کنیم که در این زمینه دوره‌های متعددی طراحی شده است.

نوری با بیان اینکه محتوا را با دانش‌آموزان بسازید، افزود: از والدین برای تولید محتواها کمک بگیرید. محتوا متنوع باشد و آن را قبل از آموزش با خانواده‌ها در میان بگذارید زیرا سرمایه اصلی خانواده‌ها هستند و ما تنها استخدام شدیم که سرمایه‌های آنان را پرورش دهیم.

وی با اشاره به توجه به محیط‌های متفاوت در سند تحول بر آموزش، ادامه داد: بچه‌ها را با معلم به محیط‌های متفاوت مثل کوه ببرید. دوران اینکه تحصیل تنها پشت نیمکت و دست به سینه باشد، گذشته است. دانش‌آموزان را به خرید ببرید. سفرهای تربیتی را خیلی سخت نکرده و لازم نیست حتماً به مناطق دور از مدرسه ببرید.

نوری گفت: به سؤالات دانش‌آموزان پاسخ دهید زیرا اگر پاسخ ندهیم برای آن‌ها سؤال در ذهنشان ایجاد می‌شود.

انتهای پیام
captcha