کد خبر: 4102034
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

 96 درصد روستاهای شوط به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی گفت: 96 درصد روستاهای شهرستان شوط به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند  و مابقی تا پایان سال به این شبکه متصل می‌شوند.

 قاسم جلیلی‌نژاد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، قاسم جلیلی‌نژاد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی 2 آذر در شورای برنامه‌ریزی استان ضمن تبیین وضعیت توسعه‌ای شهرستان شوط اظهار کرد: در حال حاضر پوشش اینترنت روستاهای بالای 20 خانوار شوط 96 درصد است و تلاش می‌کنیم تا شهریور سال آتی با پوشش اینترنت دو روستا باقی‌مانده 100 درصد روستاهای بالای 20 خانوار را پوشش دهیم.

وی با اشاره به این مطلب که طراحی سایت‌ها در قالب HLD برای دو روستای باقی‌مانده بالای 20 خانوار شهرستان شوط انجام شده است اضافه کرد: برای توسعه اینترنت روستایی شهرستان شوط تا پایان شهریور ماه 1402، ایجاد و ارتقای تکنولوژی دو سایت از محل اعتبارات وزارت ارتباطات در دستور کار قرار دارد و به اپراتور‌های ارتباطی ابلاغ شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری آذربایجان غربی به پوشش جاده‌ای شهرستان شوط اشاره کرد و ادامه داد: اپراتور ایرانسل به 100 در صد تعهدات و همراه اول به بالا ۹۵ درصد از تعهداتش برای پوشش جاده‌ای مسیرهای منتهی به شهرستان شوط عمل کرده‌اند این درحالی است که تعهد اپراتورها در مسیرهای اصلی جاده‌ای و تنها تعهد به پوشش مکالمه نه پوشش اینترنت هستند.

جلیلی‌نژاد با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتالی بین شهر و روستا از برنامه‌های ‏اولویت‌دار وزارت ارتباطات است، تصریح کرد: مهمترین بستر تحقق اهداف دولت مردمی در مورد تسهیل در ارائه خدمات دستگاه‌ها به مردم و حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات و هوشمندسازی آنها است.

انتهای پیام
captcha